2/1/2024
Συστατικά
- 1 συσκευασίας κολοκύθας σε κενό αέρος
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα χωρίς λιπαρά
- 1/2 φλιτζάνι υποκατάστατο αυγού
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη κανέλα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μοσχοκάρυδο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο τζίντζερ
- 1 άψητη φόρμα ζύμης
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης, συνδυάστε τα πρώτα επτά υλικά. χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αδειάζουμε στη φόρμα.
- Ψήστε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
- Μειώστε τη θερμοκρασία στους 180 και ψήστε για 25 έως 30 λεπτά περισσότερο ή μέχρι το μαχαίρι που τοποθετείτε κοντά στο κέντρο να βγαίνει καθαρό. Ψύξτε την πίτα σε μια σχάρα.
Φυλάσσεται στο ψυγείο. - Πηγή: https://www.oloygeia.gr