ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (21/01)

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων από χτες φέρνει έναν αέρα ανανέωσης αρκεί να είστε σε ανάλογη φάση και διάθεση. Αφεθείτε σε κάτι όμορφο χωρίς να στέκεστε σε πράγματα τα οποία είτε δεν αλλάζουν εκ φύσεως είτε εσείς έχετε δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα τα μηνύματα και οι ιδέες που ανταλλάσετε με τους ανθρώπους γύρω σας είναι σημαντικά μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά για οποιαδήποτε επικοινωνία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σήμερα έχετε την εύνοια και θα δοθεί η ευκαιρία να δείξετε με κάποιον τρόπο τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας από χτες σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια και το σθένος να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η ημέρα προσφέρει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας αρέσει και το κυριότερο σας ξεκουράζει σε ψυχικό κυρίως επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα ή ομάδες με τις οποίες είστε προσανατολισμένοι προς ένα κοινό στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να περάσετε τα μηνύματα και τις ιδέες σας είτε στον επαγγελματικό είτε στο προσωπικό τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, κάντε τους άλλους σήμερα να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και λειτουργείστε μεσολαβητικά όπου αυτό θα βοηθήσει να κρατηθούν απαραίτητες ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα οι έξυπνες κινήσεις και η ευελιξία μπορούν να σας οδηγήσουν στο δρόμο που θέλετε χωρίς κόπο αλλά με τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας και σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας ή τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε ευκολότερα να πάρετε πρωτοβουλίες για κάτι που σας ενδιαφέρει να ολοκληρώσετε και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να συμβεί. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα χαλαρώστε και ελάτε σε επαφή με καταστάσεις ή ανθρώπους οι οποίοι/ες σας χαλαρώνουν και αναπτερώνουν το ηθικό σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, θέματα σπιτιού τα οποία δεν έχετε ακόμη καταφέρει να τακτοποιήσετε ενδέχεται σήμερα να έρθουν στο προσκήνιο και να ζητήσουν μέρος της ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Έρχεται διημερίδα για τη “Θεσσαλονίκη της επόμενης δεκαετίας” στο Δημαρχιακό Μέγαρο

xristiana

Mini Festival: Κόδρα I Camp-To-Park!

xristiana

Ήπαρ: Έρευνα αποκαλύπτει ότι το σούσι του κάνει καλό – Δείτε γιατί

xristiana