ΚεντρικήΟμορφιά

Color Corrector: Πώς να καλύψεις ερυθρά σημεία στο πρόσωπό σου!

9/11/2022

Έχεις ακούσει για πράσινο foundation;

Ακούει και στο όνομα κορέκτορας, primer, ή κρέμα αφού μπαίνει μετά την ενυδατική μας για να “αποχρωματίσει” κοκκινίλες, πανάδες κτλ.

Eίναι ένα αγαπημένο εργαλείο στo οπλοστάσιo του μακιγιάζ καθώς μας βοηθάει να καλύψουμε ανομοιόμορφες αποχρώσεις στην επιδερμίδα μας.

Εάν έχεις ερυθρά σημεία στο πρόσωπο, αγγεία, σημάδια ακμής το πράσινο χρώμα είναι ιδανικό για να τα “καμουφλάρει” ακόμα και εξουδετερώσει.

Το αποτέλεσμα με την χρήση του προϊόντος είναι ομοιόμορφη επιδερμίδα. Ανάλογα με τα συστατικά και την υφή του προϊόντoς λειτουργεί και ως βάση μακιγιάζ, ελαχιστοποιεί τους πόρους για επαγγελματικό αψεγάδιαστο αποτέλεσμα .

Εάν δεν θες να εφαρμόσεις σε ολόκληρο το πρόσωπό σου, υπάρχουν και σε μορφή concealer για να καλύψουν τοπικά σπυράκια, δυσχρωμίες και άλλα σημαδάκια!

Δες αυτά που ξεχωρίζουμε:

#1.DR JART – Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment

Κρέμα που μετατρέπεται από πράσινη σε μπεζ και προσαρμόζεται στο φυσικό χρώμα της επιδερμίδας εξουδετερώνοντας την ερυθρότητα και χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο.

Αυτή η ολοκληρωμένη θεραπεία καλύπτει τις ατέλειες, περιορίζει την ερυθρότητα και ηρεμεί την όψη της ευαίσθητης επιδερμίδας χάρη στην καταπραϋντική δύναμη της Centella Asiatica.

#2.Vichy Dermablend Color Corrector Neutralises Redness Cream

Εξουδετερώνει τις δυσχρωμίες δημιουργώντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα, για πιο φυσικό μακιγιάζ. Η ενυδατική του φόρμουλα σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια το καθιστά ιδανικό για υψηλή κάλυψη.

#3.ELEGANT PRIMER HD 05 – ACTIVE 30ML


Ο σύμμαχος σας για αψεγάδιαστη εφαρμογή μακιγιάζ! Το αγαπημένο αυτό υψηλής ευκρίνειας primer των επαγγελματιών δημιουργεί μια ομοιόμορφη, άψογη βάση. Ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων και λειαίνει τις λεπτές γραμμές παρέχοντας βελούδινη υφή, αναλλοίωτο αποτέλεσμα και μειώνοντας την ερυθρότητα.

#4.SEPHORA COLLECTION – COLOR CORRECTOR


Ένα διορθωτικό χρώματος που βοηθά στη στοχευμένη διόρθωση και κάλυψη των ατελειών.

#5.NYX – HD STUDIO PHOTOGENIC CONCEALER WAND


Το ανάλαφρο αυτό concealer καλύπτει τις ατέλειες, τις δυσχρωμίες και τους μαύρους κύκλους, εξασφαλίζοντας πάντοτε ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα.

WE GO GREEN GIRLS!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Related posts

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Ένας στους πέντε μαθητές Λυκείου ατμίζει – «Πρωταθλήτριες» τα κορίτσια

xristiana

Βάρος γέννησης παιδιού: Πότε αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη για τη μητέρα

xristiana

Καιρός: Έως τους 19 ο υδράργυρος

xristiana