ΖώδιαΚεντρική

Τα 3 ζώδια που λατρεύονται σαν θεοί από το 90% του κόσμου

Όπως υπάρχουν τα ζώδια που λατρεύουν να «μισούν» όλοι, έτσι ακριβώς υπάρχουν και τα ζώδια που απλά λατρεύουν όλοι. Μόλις τους ανακοινώσεις ότι ανήκεις σε αυτά τα ζώδια ξαφνικά βλέπεις μια λάμψη στα μάτια τους, κάπως έρχονται πιο κοντά σου και για κάποιον ανεξήγητο λόγο, όλα γίνονται πιο εύκολα στην κουβέντα. Προκατάληψη και εδώ; Προφανώς και ναι!

Σύμφωνα πάντα με τον κόσμο και όχι με την αστρολογία, υπάρχουν 3 ζώδια που αγαπιούνται από το σύνολο του πληθυσμού και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα. Οκ, όχι όλοι, εξαιρούνται πληγωμένοι πρώην και σπιτονοικοκύρηδες, αλλά σε γενικές γραμμές ο λαός έχει βγάλει ετυμηγορία και αυτή είναι και δε θα αλλάξει.

Τα αγαπημένα ζώδια του κόσμου όλου είναι 3, είναι κοινωνικά, είναι έξυπνα και φιλότιμα. Ας τα δούμε:

Τοξότης:

Το Ν#1 της καρδιάς μας. Το απόλυτο 12ρι στη Eurovision του ζωδιακού. Τον λατρεύουν όλοι και ειδικά τις γυναίκες σε αυτό το ζώδιο. Είναι ενδιαφέροντες, είναι περιπετειώδεις, είναι έξυπνοι, είναι κοινωνικότατοι και έχουν πολύ ψηλά τους φίλους και την οικογένεια.

Υδροχόος:

Το nerd που όλοι αγαπάμε. Ο άνθρωπος που μπορεί να γνωρίζει άπειρες άχρηστες πληροφορίες και θέλει πάντα με χαμόγελο και χιούμορ να τις μοιραστεί με την υπόλοιπη παρέα. Έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το κοινό καλό και αυτό μετράει. Φιλότιμος, κοινωνικός, με χιούμορ και μια μεγάλη καρδια που τους χωράει όλους.

Λέων:

Γιατί στις δεξιώσεις που πας πάντα κάνεις ντόρο, φόρεμα Prada και παπούτσια Manolo. Γιατί όλοι σε κοιτάνε και θέλουν να μοιάσουν σε κάτι από εσένα. Μπορείς να εμπνέεις και να προστατεύεις καλύτερα από τον καθένα. Μη ξεχνάμε τη μεγάλη καρδιά, την κοινωνικότητα και την αίσθηση ασφάλειας που παρέχει.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Χριστούγεννα: Πώς στολίζουμε με ασφάλεια το σπίτι μας

xristiana

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Ωραιοκάστρου την Κυριακή

xristiana

Είστε κακόκεφοι στη δουλειά; Επτά tips για καλύτερη διάθεση από έναν ψυχολόγο

xristiana