ΚεντρικήΟμορφιά

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε δυνατά και υγιή νύχια!

11/6/2022

Όλες μας θέλουμε υπέροχα νύχια και τέλειο μανικιούρ. Είναι άλλωστε ένα είδος “αξεσουάρ” που αναβαθμίζει το look. Παράλληλα είναι δείγμα κομψότητας.

Κοντά ή πιο μακριά δεν έχει σημασία. Εκείνο που αναζητούμε είναι τα δυνατά και υγιή νύχια μιας και μόνο με αυτό τον τρόπο θα δείχνουν και θα είναι τέλεια.

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν όλα όσα πρέπει να κάνετε ώστε τα νύχια σας να έχουν τέλεια όψη αλλά και δύναμη. Εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους πιστά.

https://www.instagram.com/p/BzGvXaGg45n/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f37a547a-bc16-4f4f-a02b-3a2aa552273a

Ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή: Όλα ξεκινούν από τη σωστή λειτουργία του οργανισμού και αυτό μπορείτε να το πετύχετε μόνο αν τρέφεστε σωστά. Και για τα νύχια ισχύει το ίδιο. Αν θέλετε λοιπόν να είναι υγιή και δυνατά θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην διατροφή σας βιταμίνη 7, omega3 καθώς και βιταμίνες C και D.

Ενυδατώσετε σωστά τα χέρια σας και την περιοχή γύρω από τα νύχια. Απλώνετε καθημερινά μικρή ποσότητα ελαίου στα πετσάκια έτσι ώστε να αποφύγετε την ξηρότητα και την εμφάνιση σκληρύνσεων. Κάνετε απαλό μασάζ και αφήστε το να απορροφηθεί.

Κάνετε απλό μανικιούρ. Αυτό σημαίνει ότι αν συνηθίζετε κατά την επίσκεψη σας στη μανικιουρίστ να επιλέγετε ημιμόνιμο είναι καλό να το σταματάτε κατά καιρούς και να της ζητάτε να χρησιμοποιήσει απλό βερνίκι νυχιών. Το ίδιο ισχύει φυσικά αν έχετε τεχνητά νύχια με ακρυλικό ή τζελ.

Προστατεύστε τα χέρια σας: Αν συνηθίζετε να πλένετε πολύ συχνά τα χέρια σας μέσα στη μέρα θα πρέπει επίσης να τα ενυδατώνετε. Καλό είναι επίσης να χρησιμοποιείτε σαπούνια με πλούσια ενυδατικά στοιχεία στη σύνθεση τους που φροντίζουν και περιποιούνται το δέρμα των χεριών. Επίσης φοράτε πάντα γάντια όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι και πάντα αντηλιακό όταν βρίσκεστε εκτός.

Extra Tip: Μία φορά την εβδομάδα κάνετε απολέπιση στα χέρια σας αλλά και γύρω από τα νύχια με μία απαλή φόρμουλα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και παράλληλα αφήνει την περιοχή ενυδατωμένη και βελούδινη.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Κορωνοϊός: 17.176 νέα κρούσματα, 52 θάνατοι, 408 σε ΜΕΘ

xristiana

Καλοκαιρινό νεσεσέρ | Τα 5 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει απαραιτήτως να έχεις μαζί σου στην παραλία

xristiana

Μάθετε πώς θα ενισχύσετε τη γονιμότητά σας με ασκήσεις yoga

xristiana