ΚεντρικήΟμορφιά

Όμορφα και νεανικά μάτια: Πώς θα τα αποκτήσετε

11/6/2022

Η περιοχή των ματιών είναι η πιο εκφραστική και ταυτόχρονα η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου μας. Η κούραση, η ηλικία αλλά και ορισμένες συνήθειες αφήνουν αμέσως τα σημάδια τους, αφού το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό. Ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και σακούλες φαίνονται πιο έντονα σε πολλά άτομα από τη νεαρή, ακόμα, ηλικία.

Η καλή ενυδάτωση είναι αναγκαία για την περιοχή των ματιών, και γι΄αυτό πλέον οι θεραπείες με υαλουρονικό οξύ αποτελούν μέρος της φροντίδας του προσώπου. Το υαλουρονικό ενυδατώνει βαθιά την περιοχή των ματιών χάρη στον υδρόφιλο χαρακτήρα του, που έχει την ιδιότητα να συγκεντρώνει νερό. Παράλληλα, διορθώνει αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια και βοηθά στην αναπλήρωση του χαμένου όγκου της περιοχής.

“Στα Vivify πιστεύουμε ότι για να έχουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, πρέπει ο ειδικός που θα κάνει την εφαρμογή, να έχει άποψη και να προσφέρει φυσική αρμονία σε όλο το πρόσωπο” όπως μας λέει η Δερματολόγος Ελπίδα Χριστοδουλίδη.

“Για μια πιο ουσιαστική αντιμετώπιση εφαρμόζουμε ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο σχεδιασμένο ειδικά για την ομορφιά των ματιών, που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, καθώς και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια.

Εστιάζουμε στην ολιστική προσέγγιση της περιοχής των ματιών για τη βελτίωση και την ανάδειξή της, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με τον συνδυασμό θεραπειών υαλουρονικού οξέος που εστιάζουν τόσο στην περιοχή κάτω από τα μάτια, όσο στις παρειές και στους κροτάφους, αποκαθιστώντας, παράλληλα, την ισορροπία του προσώπου.

Tα προϊόντα υαλουρονικού οξέος JUVÉDERM® που χρησιμοποιούμε στην κλινική μας, παράγονται από τα πλέον αξιόπιστα εργαστήρια και φέρουν όλες τις απαραίτητες, διεθνώς, πιστοποιήσεις.

Μειώνουμε τους μαύρους κύκλους και τις μικρού μεγέθους περιοθφαλμικές «σακούλες» εφαρμόζοντας υαλουρονικό με λεπτή βελόνα.

Για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμφάνιση της συγκεκριμένης περιοχής μπορούμε να λειάνουμε την όψη των παρειών με τη βοήθεια του πρoϊόντος Juvéderm® VOLIFT, καθώς η χαλάρωση των παρειών μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την όψη της περιοχής των ματιών.

Τέλος, με το Juvéderm® VOLUMA βελτιώνουμε το φυσικό περίγραμμα του προσώπου προσθέτοντας όγκο στα ζυγωματικά και στους κροτάφους, ενισχύοντας και πάλι έμμεσα την περικογχική περιοχή.

Το περίγραμμα των ματιών γίνεται λείο, επίπεδο και καθαρό. Αυξάνεται η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα. Η περιοχή των ματιών δείχνει ξεκούραστη, φρέσκια και αναζωογονημένη, και τα μάτια λάμπουν.”

Η χρήση υαλουρονικού οξέος στα μάτια είναι μία ανώδυνη θεραπεία. Πραγματοποιείται με ασφάλεια και γρήγορα, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα, φυσικά και συγχρόνως εντυπωσιακά.

Επιπλέον, τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο, διότι στη συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου το υαλουρονικό αποδομείται με πιο αργούς ρυθμούς.

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie.

Ελπίδα Χριστοδουλίδη
Δερματολόγος των VIVIFY THE BEAUTY LAB
Κέντρα Aισθητικής και Aντιγήρανσης vivify.gr

Juvederm.gr
IG:  Juvederm Greece  | FB:  Juvederm Greece

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κίνα: Αύξηση 7% στην παραγωγή φυσικού αερίου τον Απρίλιο

xristiana

SOS λόγω της χειρότερης ξηρασίας που πλήττει το Κέρας της Αφρικής: «Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ανθρωπιστικής καταστροφής»

xristiana

Δευτερογενής υπογονιμότητα – Γιατί συμβαίνει;

xristiana