ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτό είναι τo τρικ των nail experts για τέλεια χέρια και δάχτυλα!

1/5/2022

Οι nail experts είναι πολύ φίλοι μας όπως και οι make up artists. Και οι δύο μας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές για να γίνουμε ακόμη πιο όμορφες και να περιποιημένες.

Αυτός είναι ο λόγος που ακούμε προσεχτικά τις συμβουλές τους. Θέλουμε να μας εκμυστηρεύονται όλα τους τα μυστικά γιατί κακά τα ψέματα μόνο εκείνοι γνωρίζουν τα πάντα.

Όπως για παράδειγμα οι make up artists θα μας πουν πως πρέπει να απλώσουμε τη σωστή απόχρωση φον ντε τεν ώστε η επιδερμίδα μας να δείχνει λεία και υπέροχη, τη σκιά στα μάτια ώστε το βλέμμα να αποκτήσει ένταση και βάθος και την τεχνική του contouring ώστε το πρόσωπο να έχει τις τέλειες γωνίες.

Οι nail experts με τη σειρά τους μας αποκαλύπτουν τις τάσεις, τα νέα σχέδια που αγαπούν να κάνουν οι celebrities αλλά και τις τεχνικές όπως το marble ή το ombre.

Και τώρα μας λένε όλα όσα πρέπει για να είναι τα χέρια μας τέλεια και τα δάχτυλα μας να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά. Κι όμως γίνεται και είναι πολύ ευκολότερο απ’ ότι φαντάζεστε. Και έχει να κάνει με το χρώμα, όπως ακριβώς και στο make up.

To nude βερνίκι νυχιών είναι το πρώτο και σημαντικότερο μυστικό. Είναι εκείνο που κάνει τα δάχτυλα να δείχνουν μακρύτερα ενώ κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας με αποτέλεσμα τα χέρια να δείχνουν ακόμη ομορφότερα.

Αν τώρα οι nude αποχρώσεις δεν είναι οι αγαπημένες σας, μη σκάτε σας έχουμε και δεύτερη λύση. Το λευκό χρώμα.

Μη μου πείτε ότι δεν το συμπαθείτε γιατί σας έχω δει όλες σας να το φοράτε κατά καιρούς και ειδικά το καλοκαίρι με μαυρισμένη επιδερμίδα. Είναι chic, δεν σας περιορίζει αφού ταιριάζει με όλα τα looks και περιστάσεις αλλά κυρίως κάνει τα δάχτυλα και τα χέρια σας να δείχνουν υπέροχα.

Εμείς σας έχουμε τα ωραιότερα, εσείς δεν έχετε παρά στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ να της κάνετε έκπληξη ζητώντας απλά ένα λευκό mani.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Η Λαμία Επόμενος Σταθμός Των Special Olympics Hellas!

xristiana

Βαρέθηκες τη δουλειά στο γραφείο; Γίνε επαγγελματίας whale watcher, μπορείς

xristiana

Όλυμπος: Κατατέθηκε στην UNESCO φάκελος για ένταξη στον κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς

xristiana