ΚεντρικήΜαγειρική

Τορτίγια με κοτόπουλο, σπανάκι και φέτα

26/01/2024

Υλικά

1/2 φλ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1/4 φλ. θρυμματισμένη φέτα
2 κ.σ. ψιλοκομμένες ντοματίνια ή ντομάτες, φρέσκιες ή λιαστές
1 κ.σ. ρίγανη
2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1/2 κ.γ. τριμμένο κόκκινο πιπέρι
2 φλ. τεμαχισμένο ψητό κοτόπουλο
4 τορτίγιες ολικής αλέσεως
4 φλ. φρέσκο σπανάκι

Εκτέλεση

Ανακατέψτε το γιαούρτι, τη φέτα, τις λιαστές ντομάτες, τη ρίγανη, το ξύσμα λεμονιού, τη σκόνη σκόρδου και το κόκκινο πιπέρι σε ένα μπολ και μετά προσθέστε το κοτόπουλο,

Τοποθετήστε 1 φλιτζάνι σπανάκι και περίπου 1/2 φλιτζάνι από το μείγμα με το κοτόπουλο σε μια γραμμή στο κέντρο κάθε τορτίγιας.

Διπλώστε την κάτω άκρη και τις πλαϊνές άκρες πάνω από τη γέμιση και τυλίξτε σε ρολό τύπου μπουρίτο.

Κόψτε στη μέση και σερβίρετε.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Related posts

Οι δέκα καλύτερες πηγές πρωτεΐνης σύμφωνα με διατροφολόγο

xristiana

9ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Επαγγελματιών Υγείας στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

xristiana

Το Πεκίνο αυστηροποιεί το πλαίσιο εκπομπής καυσαερίων για τα οχήματα

xristiana