ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα χαρίσεις λάμψη στο βλέμμα σου πριν το μακιγιάζ

27/12/2022

Το tip που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι εκθαμβωτική στις εξόδους σου τις γιορτές.

Η περίοδος των εορτών ξεδιπλώνει τον καλύτερο μας εαυτό! Φυσικά και θέλουμε να λάμπουμε, να έχουμε την πιο αψεγάδιαστη επιδερμίδα και να βλέπουμε την αυτοπεποίθηση μας να φτάνει στα ύψη. Δεν αρκεί όμως ένα glamorous outfit ή μία εντυπωσιακή παλέτα σκιών και highlighter για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα ξεκινούν από το σωστό skincare, την περιποίηση δηλαδή της επιδερμίδας, που θα την προετοιμάσει για το μακιγιάζ, δημιουργώντας μια φυσική, όμορφη βάση.

Ένα tip που πρέπει να ακολουθήσεις την περίοδο αυτή (και όχι μόνο θα προσθέσω εγώ γιατί σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση) αφορά στο πώς θα προσφέρεις στο βλέμμα σου την πολυπόθητη νεανική όψη και λάμψη που ονειρεύεσαι.

Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά: Μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας που είναι το πρώτο και πιο απαραίτητο βήμα μιας skincare ρουτίνας, δοκίμασε μια αναζωογονητική θεραπεία προσώπου με την πρωτοποριακή UFO 2 συσκευή φροντίδας της επιδερμίδας της Foreo και τη μάσκα ματιών Shimmer Freak που, χάρη στην καφεΐνη που περιέχει θα δώσει λάμψη στο βλέμμα στη στιγμή.

foreoufotwolampsi

Αυτή η συσκευή μασάζ προσώπου τεχνολογίας T-Sonic ™, οδηγεί τα συστατικά της μάσκας πιο βαθιά, ώστε το δέρμα να πάρει όλες τις θρεπτικές ουσίες της  και το αποτέλεσμα να είναι ό,τι πιο τέλειο θα μπορούσες να είχες φανταστεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλες οι beauty gurus αλλά και διάσημες γυναίκες του εξωτερικού λατρεύουν το συγκεκριμένο tip και σταρς το εφαρμόζουν και πριν από τις εμφανίσεις τους επί σκηνής.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αυτό το νυφικό μακιγιάζ διαλέξτε για την ημέρα του γάμου σας

xristiana

Έχεις ξανθά μαλλιά; Τα μυστικά για να διατηρήσεις το χρώμα τους φωτεινό

xristiana

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

xristiana