ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης τιμά τους Τρικαλινούς δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού

23/6/2026

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, μέσω της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Τρικαλινών Νομού Θεσσαλονίκης «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», διοργανώνουν μουσική βραδιά αφιερωμένη στους σπουδαίους Τρικαλινούς μουσικοσυνθέτες και δημιουργούς που άφησαν ισχυρό αποτύπωμα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Η εκδήλωση, με τίτλο «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη ξημερώματα», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026, στις 20:00, στο Άλσος της Νέας Ελβετίας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στη σκηνή θα παρουσιαστούν διαχρονικές μελωδίες και τραγούδια που αγαπήθηκαν από πολλές γενιές, με τη συμμετοχή της Ορχήστρας των Τρικάλων, η οποία θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη ειδικά για την εκδήλωση, καθώς και των ερμηνευτών Κωνσταντίνας Πάλλα και Μπάμπη Αντωνίου.

Η μουσική βραδιά τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης και πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση και συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων.

Η Ε΄ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης καλεί τους πολίτες να παρευρεθούν σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική παράδοση, στους δημιουργούς των Τρικάλων και στα τραγούδια που συνδέθηκαν με τη Θεσσαλονίκη και το ελληνικό πεντάγραμμο.

Related posts

Τα ζώδια σήμερα: «Καρκίνε, η σημερινή ημέρα σε βοηθά να υλοποιήσεις νέα πλάνα»

xristiana

Greece Race For The Cure® 2022: Οι Εγγραφές Άνοιξαν

xristiana

Γιατί η φλούδα πορτοκαλιού βοηθά την καρδιαγγειακή υγεία

xristiana