ΖώδιαΚεντρική

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ

Κριός

Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα που έρχεται είναι καλύτερη από αυτήν που πέρασε. Η μόνη παραφωνία, θα έλεγα, είναι τη δεύτερη μέρα, που θα χρειαστεί να είστε σίγουροι για αυτά που διαβάζετε αν αφορούν έγγραφα και συμφωνητικά που είτε έχουν να κάνουν με μια αίτηση που είναι να πάει στο εξωτερικό, είτε αφορούν μια νομική σας υπόθεση. Μη δράσετε παρορμητικά, πάρτε το χρόνο σας προς αποφυγή παρανοήσεων.

Οι επόμενες ημέρες είναι ιδανικές ώστε να συζητήσετε με τους ανωτέρους σας ένα θέμα προαγωγής ή ένα νέο άνοιγμα στην εργασία σας, το οποίο θα μπορούσε να σας επιφέρει οικονομική ενίσχυση. Προσοχή στον χειρισμό του λόγου σας την προτελευταία ημέρα της εβδομάδας, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή, ενώ σε γενικές γραμμές είναι καλή, θέλει μια προσοχή τη δεύτερη ημέρα -στις 9 δηλαδή, καθώς μια υποχρέωση οικονομική που ενδεχομένως να μην της είχατε δώσει τη δέουσα προσοχή, τώρα θα σας βάλει σε μπελάδες. Προσοχή για πληρωμές μέσω διαδικτύου, βεβαιωθείτε ότι έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Γενικά, αυτή η εβδομάδα για εσάς θα εστιάσει κυρίως σε θέματα πνευματικής ανάπτυξης. Ενδεχομένως εδώ και αρκετό καιρό να σκεφτόσασταν ότι ένα επιπλέον δίπλωμα ή ένα επιμορφωτικό σεμινάριο να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και σαν άνθρωποι. Κάποιοι από εσάς ίσως να σκέφτεστε να κλείσετε κάποιο ταξίδι για να αλλάξετε παραστάσεις και να μπορέσετε μέσα από νέες εμπειρίες να γεμίσετε μπαταρίες και να ηρεμήσετε.

Δίδυμοι

Λίγο «άγαρμπα» ξεκινάει η εβδομάδα αυτή για όσους από εσάς είστε σε σχέση, καθώς στις 9 του μήνα, ένα θέμα εργασίας θα μπει ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και ενδεχομένως να οδηγηθείτε σε λεκτικές συγκρούσεις. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα πρότεινα να δώστε προσοχή σε παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους και συνεργάτες σας στη δουλειά.

Οι υπόλοιπες ημέρες σας ευνοούν πολύ ώστε να καταφέρετε να αποπληρώσετε διάφορες οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Το γεγονός αυτό θα σας κάνει μάλιστα κοντά στις 11 του μήνα, να αρχίζετε να σκέφτεστε σοβαρά να κάνετε οικονομία ώστε αργότερα να μπορέσετε να κάνετε μια επένδυση ώστε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Καρκίνος

Η εβδομάδα αυτή προσφέρει για εσάς τους Καρκίνους ευκαιρίες ανανέωσης αλλά και ανάπτυξης των διαπροσωπικών σχέσεων σας. Η μοναδική μέρα που θα χρειαστεί ιδιαίτερη διαχείριση θα είναι η 9η Ιανουαρίου, που ένα θέμα εξωτερικού ή νομικής φύσης να μην έχει την επιθυμητή εξέλιξη και να σας προκαλέσει εκνευρισμό.

Οι υπόλοιπες ημέρες όμως αυτής της εβδομάδας, υπόσχονται νέες γνωριμίες με προοπτικές. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, κοντά στις 10-11 Ιανουαρίου -όσοι είστε αδέσμευτοι- να κάνετε μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω φίλων ή μέσω κάποιας εφαρμογής γνωριμιών. Από την άλλη, αν είστε ήδη σε σχέση, θα μπορέσετε μέσα από την οργάνωση ενός ταξιδιού αλλά και συζητήσεις να δείτε το σύντροφό σας υπό άλλο πρίσμα και να ερωτευθείτε ο ένας τον άλλον εκ νέου.

Λέων

Λίγο παράδοξα ξεκινάει για εσάς η εβδομάδα αυτή, αγαπητοί Λέοντες. Το λέω γιατί στις 9 Ιανουαρίου, ένα θέμα οικονομικής φύσης που προέκυψε είτε λόγω κάποιου εξόδου που κάνετε λόγω των παιδιών σας αν είστε γονείς, είτε λόγω μιας αγοράς η οποία έγινε βεβιασμένα, θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού και πιθανά να σας αγχώσει.

Οι μέρες που ακολουθούν βέβαια σας βοηθούν σημαντικά ώστε μέσα από μια συνεργασία ή μια καλή συζήτηση να μπορέσετε να δεχθείτε οικονομική ενίσχυση και με αυτό το τρόπο να καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας . Κοντά στις 11 Ιανουαρίου, θα είστε σε θέση να μπορέσετε να ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα στη δουλειά σας αφού θα νιώθετε οικονομική ασφάλεια.

Παρθένος

Είναι ομολογουμένως μια αρκετά δημιουργική εβδομάδα για το ζώδιο σας. Παρόλα αυτά, μια μέρα που χρειάζεται να είστε κάπως προσεκτικοί, είναι αυτή της 9ης Ιανουαρίου, που μια συζήτηση με τον σύντροφό σας, ιδιαίτερα αν συγκατοικείτε, μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας παρανοήσεων. Δείξτε κατανόηση και ζητήστε διευκρινήσεις αν νιώθετε ότι δεν καταλαβαίνετε κάτι.

Οι ημέρες που ακολουθούν μετά και για το τέλος της εβδομάδας, είναι αρκετά δημιουργικές για να κανονίσετε ρομαντικές εξόδους με το ταίρι σας αν είστε δεσμευμένοι. Από την άλλη, αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται αυτήν την εβδομάδα να ερωτοχτυπηθείτε με άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, ή με άτομο το οποίο έχει καταγωγή στο εξωτερικό ή μένει εκεί. Μια μερίδα από εσάς ίσως κοντά στις 11 Ιανουαρίου να ξεκινήσει και προσπάθειες για απόκτηση απογόνου, αν είστε σε αυτή τη φάση.

Ζυγός

Αν και μπορεί να νομίζετε ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι μια επανάληψη της προηγούμενης λόγω της δεύτερης ημέρας της, σας υπόσχομαι ότι δεν έχει καμία σχέση. Στις 9 Ιανουαρίου λοιπόν, κάποιοι από εσάς ίσως κάνουν μια συζήτηση με έναν συνάδελφο, η οποία θα σας ρίξει ψυχολογικά.

Από την άλλη, αυτή η εβδομάδα σας στρέφει την προσοχή σε θέματα σπιτιού. Ενδεχομένως το σπίτι σας να χρειάζεται κάποια ανανέωση, ή έχει κάποια ζημιά δεν παίρνει άλλη αναβολή. Θα μπορέσετε λοιπόν μέσα στην εβδομάδα αυτή να βρείτε προσφορές και να κλείσετε ραντεβού ώστε να αρχίσετε να μεταμορφώνετε το σπίτι σας όπως ακριβώς το είχατε φανταστεί.

Σκορπιός

Είναι μια αρκετά επικοινωνιακή εβδομάδα αυτή για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί. Η μοναδική μέρα που χαλάει το όλο κλίμα που δημιουργείται είναι η 9η Ιανουαρίου, καθώς ένα έσοδο που περιμένατε, έχει καθυστερήσει ή μια αγορά που κάνατε σας έβαλε «μέσα». Είναι λοιπόν μια ημέρα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην βγείτε χαμένοι.

Με εξαίρεση λοιπόν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, οι ημέρες που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν ώστε να έρθετε σε επαφή με φίλους που μπορεί να είχατε καιρό να δείτε, να κάνετε βόλτες με αγαπημένα σας άτομα, ενώ δεν αποκλείεται μια συζήτηση που θα έχετε κοντά στις 11 Ιανουαρίου να σας ωθήσει ώστε να αλλάξετε και τρόπο σκέψης και προσέγγισης πάνω σε κάποια συγκεκριμένα θέματα.

Τοξότης

Μπορεί η εβδομάδα για εσάς να ξεκινά με κάποια γκρίνια από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά ευτυχώς πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό . Στις 9 Ιανουαρίου λοιπόν, είναι αρκετά πιθανόν να νιώσετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν τα οικεία σας πρόσωπα και να οδηγηθείτε σε τσακωμούς, καθώς θα προσπαθείτε να γίνετε κατανοητοί. Αν δείτε ότι δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία, κάντε μια παύση και επανέλθετε αργότερα.

Πάντως, σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα σας βοηθά ώστε να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Ίσως έχει έρθει η ώρα να μετατρέψετε ένα χόμπι σας σε νέα πηγή ενίσχυσης του τραπεζικού σας λογαριασμού. Από την άλλη, ίσως είναι και μια βδομάδα που θα θελήσετε να αναθεωρήσετε τις αξίες και τα ιδανικά σας.

Αιγόκερως

Η δεύτερη ημέρα της εβδομάδας που ξεκινάει, ίσως σας βρει προβληματισμένους και στεναχωρημένους καθώς ενδέχεται να μάθετε κάτι που έχει ειπωθεί για το άτομο σας. Δείτε το σαν ευκαιρία να πεισμώσετε και να τους διαψεύσετε.

Με μοναδική παραφωνία λοιπόν την 9η Ιανουαρίου, όλη η υπόλοιπη εβδομάδα θα είναι αρκετά βοηθητική για εσάς, ώστε να μπορέσετε να προωθήσετε διάφορα θέματα τα οποία σας απασχολούσαν. Συγκεκριμένα, 10 και 11 Ιανουαρίου είναι εξαιρετικές ημέρες καθώς εάν είστε ελεύθεροι θα μπορέσετε να αυτοπροβληθείτε με τέτοιο τρόπο ώστε να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, από την άλλη όσοι είστε σε μια σοβαρή σχέση ή παντρεμένοι, δεν αποκλείεται να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για να ξεκινήσετε τη διαδικασία απόκτησης απογόνου.

Υδροχόος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας βρει ανήσυχους για ένα οικονομικό θέμα που έχει προκύψει είτε εξαιτίας μιας αγοράς που βγήκε ασύμφορη, είτε λόγω ενός δανεισμού που κάνατε σε φιλικά σας πρόσωπα και έχουν καθυστερήσει να σας επιστρέψουν τα χρήματα, με αποτέλεσμα να οδηγείστε σε οικονομικές στενότητες.

Σε γενικές γραμμές, όμως, αν εξαιρέσουμε την 9η Ιανουαρίου, οι ημέρες που ακολουθούν θα σας επιτρέψουν να κάνετε μια παύση από όλους και όλα και με ηρεμία να συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και θέλετε να ολοκληρώσετε. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε κάποιες επαφές ή και συζητήσεις με οικεία σας πρόσωπα, για ένα project το οποίο να σας βοηθήσει στο εισόδημά σας.

Ιχθύες

Πιθανόν η δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας να σας βρει με πεσμένο το ηθικό εξαιτίας μιας συζήτησης που κάνατε με τον ανώτερό σας στη δουλειά. Μην πιέζετε καταστάσεις όταν βλέπετε ότι δεν υπάρχει διάθεσή να σας ακούσουν, καθώς χάνετε και το χρόνο και το δίκιο σας.

Μην αφήνετε αυτήν την ημέρα να λειτουργεί σαν τροχοπέδη για την υπόλοιπη εβδομάδα. Η συγκεκριμένη περίοδος σας ευνοεί ιδιαίτερα στο να δικτυωθείτε και να γνωρίσετε νέα άτομα και παρέες όπου μπορεί να σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες ώστε να έχετε το προβάδισμα και να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Δεν αποκλείεται μέσα σε αυτή την εβδομάδα, αν είστε ελεύθεροι να κάνετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με σοβαρές προοπτικές.

Related posts

Εξάψεις εγκυμοσύνης: Αίτια, συμπτώματα και τρόποι να τις διαχειριστείτε

xristiana

Προς ανάδειξη και αξιοποίηση το Σέιχ Σου και το δάσος Χορτιάτη Θεσσαλονίκης

xristiana

Πασχαλινό Bazaar Από Τον Σύλλογο Αρωγής ΑΧΤΙΔΑ

xristiana