ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο Δήμος Ασπροπύργου τιμά την “Γιορτή της Μητέρας”

6/5/2026

‘Μητέρα’ είναι η λέξη που κρύβει μέσα της όλο τον κόσμο. Ο Δήμος Ασπροπύργου τιμά το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή κάθε ανθρώπου και σας προσκαλεί σε μια ημέρα γεμάτη αγάπη, χαμόγελα και δημιουργία!.

Η Δημοτική Αρχή προσκαλεί όλες και όλους την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρες 11.00 έως 14.00 στην Πλατεία Ηρώων, για να γιορτάσουν μαζί την Γιορτή της Μητέρας σε μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες της πόλης, με δραστηριότητες που θα μείνουν αξέχαστες σε μικρούς και μεγάλους.

Η Πλατεία Ηρώων μεταμορφώνεται σε έναν χώρο χαράς και παιχνιδιού με μεγάλα φουσκωτά για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και παιχνίδια δεξιοτήτων για όλη την οικογένεια.

Επίσης, θα λειτουργήσουν δημιουργικά Εργαστήρια, με κατασκευές και χειροτεχνίες για να φτιάξουν τα παιδιά το δικό τους μοναδικό δώρο για τη μαμά.

Επιπλέον θα προσφερθούν αναμνηστικά δώρα και γλυκά κεράσματα για όλες και όλους τους παρευρισκόμενους.

Πηγή: https://otavoice.gr

Related posts

Πετρέλαιο: Η Σαουδική Αραβία ενισχύει παραγωγή και εξαγωγές το 2026

xristiana

Συμβουλές δερματολόγων για την “εμμονή” με την φροντίδα του δέρματος από εφηβική ηλικία

xristiana

Αρτηριακή πίεση: Οι ασκήσεις που τη μειώνουν αποτελεσματικά – Δεν είναι αυτές που φαντάζεστε

xristiana