News ΑΜΕΑΚεντρική

Θεσσαλονίκη: 16 χρόνια φυλακή σε 44χρονο – Είχε κακοποιήσει σεξουαλικά 14χρονο νοητικά ανάπηρο κορίτσι

13/5/2026…

Σε συνολική κάθειρξη 16 ετών καταδικάστηκε 44χρονος που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης με νοητική αναπηρία.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση, ατόμου ανίκανου προς αντίσταση, σε γενετήσια πράξη, και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περσινό Αύγουστο, ενώ ερευνήθηκε από τις Αρχές ύστερα από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης.

Προανακριτικά, η παθούσα είχε εξεταστεί από ειδικούς, περιγράφοντας όσα είχαν συμβεί.

Ο 44χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Μετά την ετυμηγορία του Δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές, όπου κρατείτο προσωρινά μετά την απολογία του στον ανακριτή.

 

Πηγήhttps://www.ertnews.gr

Related posts

Σχεδόν πουθενά στη Γη δεν υπάρχει πραγματική ασφάλεια από τη ρύπανση του αέρα

xristiana

Greece Race for the Cure® 2022: Οι εγγραφές άνοιξαν

xristiana

Το 3o Carnival Run με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

xristiana