ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗ

16/4/2026

Με την ταινία του Κουβανού Σκηνοθέτη, Τόμας Γκουτιέρεζ Αλέα, «Ο Θάνατος Ενός Γραφειοκράτη», κλείνει ο κύκλος προβολών Κλασικών Ταινιών που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς Καθηγητών και Φίλων «Πολυδράση», με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του Πνευματικού Κέντρου Χανίων και του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, στο Πνευματικό Κέντρο.

 Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 17 Απριλίου 20226, ώρα 8.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

La Muerte de un Burocrata (85΄1966)

Σκηνοθεσία: Tomás Gutiérrez Alea

Παίζουν: Salvador Wood, Silvia Planas, Manuel Estanillo
Όταν η χήρα ενός εργάτη δεν μπορεί να πάρει σύνταξη, διότι ο άντρας της θάφτηκε μαζί με το βιβλιάριο εργασίας του, ο ανιψιός της αποφασίζει να τη βοηθήσει. Θα μπλεχτεί όμως στα δίχτυα της κουβανικής γραφειοκρατίας, με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία Στις Μεγάλες Πόλεις Για Την Στήριξη Της Ουκρανίας

xristiana

Αναδρομική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής των καλλιτεχνών Λάζαρου Πάντου και Στέλιου Μερτζανίδη «ΟΡΩ 3», στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana