ΚεντρικήΚοινωνικά

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΝΤΑ

29/4/2026

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, διοργανώνει δύο (2) θεατρικές παραστάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Αντώνης Σαμαράκης», το Σάββατο 2/5/2026 στις 8μμ και την Κυριακή 3/5/2026, στις 7:30μμ, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Η θεατρική παράσταση που θα παρουσιαστεί τις δύο ημέρες, με τίτλο «Ντα», είναι ένα αυτοβιογραφικό θεατρικό έργο του 1973 γραμμένο από τον Χιου Λέοναρντ.

Ο πρωταγωνιστής του, ένας ομογενής συγγραφέας με το όνομα Τσάρλι Τάιναν, αντιπροσωπεύει τον Λέοναρντ, ο οποίος, όπως και ο χαρακτήρας, ήταν υιοθετημένος.

Το έργο πραγματεύεται τις σχέσεις του Τσάρλι με τις δύο πατρικές φιγούρες της ζωής του: τον “Da” – ένα παλιομοδίτικο ιρλανδικό παρατσούκλι που σημαίνει “μπαμπάς” – τον θετό του πατέρα, και τον κ. Ντραμ, έναν κυνικό δημόσιο υπάλληλο που γίνεται ο μέντοράς του.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν από τη θεατρική ομάδα του δήμου μας «ΘΥΜΕΛΗ» και προσφέρονται δωρεάν από τα μέλη της θεατρικής ομάδας.

Related posts

Σύνδρομο του Ξεχασμένου Μωρού: Πώς μπορεί ένας γονιός να ξεχάσει το παιδί του στο αυτοκίνητο

xristiana

Μέχρι 30/3 Οι Αιτήσεις Για Τον Γ’ Κύκλο Επιχορήγησης Επιχειρήσεων Για Τη Δημιουργία Νέων Θέσεων Εργασίας Για Ανέργους 30 Ετών Και Άνω

xristiana

Οι top αποχρώσεις κραγιόν που επιβάλλονται τη winter season

xristiana