ΚεντρικήΚοινωνικά

Η Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδος παρουσιάζει το ιστορικό ντοκιμαντέρ Μεσολόγγι – Φάρος Ελευθερίας, Θυσίας

23/4/2026

Eκδήλωση μνήμης και τιμής αφιερωμένη στη συμπλήρωση 200 ετών από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου διοργανώνει η Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδος την Πέμπτη 23 Απριλίου, ώρα 19.00, στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

Στην αίθουσα “Β. Γκατσόπουλος” θα παρουσιαστεί το ιστορικό ντοκιμαντέρ της φιλολόγου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Λίλα Παπαδημητρίου, με τίτλο: «Μεσολόγγι – Φάρος Ελευθερίας, Θυσίας και Περηφάνειας».

Η διοργάνωση φιλοδοξεί να αναδείξει τη διαχρονική σημασία της Εξόδου του Μεσολογγίου ως συμβόλου ελευθερίας, εθνικής αξιοπρέπειας και αγωνιστικού φρονήματος, μεταφέροντας το ιστορικό μήνυμα στις νεότερες γενιές.

Related posts

Κορωνοϊός: 33 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα – Αύξηση 54% στη θετικότητα

xristiana

Πέθανε η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα

xristiana

Καλοκαίρι και Κονδυλώματα: Δέκα αλήθειες για τις HPV λοιμώξεις

xristiana