ΚεντρικήΟμορφιά

Τα λάθη που μπορεί να κάνεις στην εφαρμογή του κραγιόν και σου «προσθέτουν» χρόνια

14/8/2024

Το κραγιόν είναι από τα αγαπημένα μας beauty items και πολλές φορές είναι το μόνο που χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε ένα μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι πως ένα κραγιόν στην κατάλληλη απόχρωση μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπό μας.

Μερικά μικρά λάθη όμως στην εφαρμογή του είναι ικανά να μας «προσθέσουν» χρόνια και έτσι να χάσουμε τη φρεσκάδα που επιθυμούμε να έχει το αποτέλεσμα.

Τα ματ κραγιόν μπορεί να είναι αρκετά πρακτικά αφού έχουν τη δυνατότητα να παραμένουν αρκετές ώρες στα χείλη όμως αν δεν τα έχουμε ενυδατώσει επαρκώς είναι πολύ πιθανό να τονιστούν οι λεπτές γραμμές και το χρώμα να δείχνει στεγνό και άτονο.

Όσες συνηθίζουμε να δημιουργούμε ένα περίγραμμα μεγαλύτερο από το φυσικό μας στην προσπάθειά μας να δείξουν τα χείλη πιο σαρκώδη τελικά καταφέρνουμε να δείχνουμε μεγαλύτερες.

Επίσης το μολύβι χειλιών πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα με το κραγιόν και όχι πιο σκούρο αφού πολλές φορές η αντίθεση που δημιουργείται είναι άκομψη.

Όσον αφορά στην απόχρωση του κραγιόν χρειάζεται οπωσδήποτε να την δοκιμάσουμε προτού προχωρήσουμε στην αγορά για να είμαστε σίγουρες πως ταιριάζει απόλυτα στον δικό μας τόνο επιδερμίδας.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

«Η Στιγμή Μας»: Παράσταση από μαθητές και μαθήτριες της Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

xristiana

Δράσεις Για Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 3/11

xristiana