ΚεντρικήΟμορφιά

Μάσκα μαλλιών με αβοκάντο για επανόρθωση από το θαλασσινό νερό

16/8/2022

Η μάσκα μαλλιών με βάση το αβοκάντο είναι ο ιδανικός τρόπος να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας εύκολα μετά το θαλασσινό νερό, χαρίζοντάς τους λάμψη και ευελιξία.

Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών, αλλά τα ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά θα δουν θεαματικά αποτελέσματα. Και αυτό γιατί το φρούτο αυτό είναι πλούσιο και σε βιταμίνη Β, η οποία βοηθάει τα μαλλιά να μακρύνουν, ενώ παραμένουν λεία και λαμπερά.

Τι να κάνεις:

Υλικά:

Μισή πολύ ώριμη μπανάνα

Ένα αυγό

Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Μισό αβοκάντο

Λίγο νερό

Εκτέλεση:

Σ’ ένα καθαρό μπολ ανακατέψτε πολύ καλά όλα μαζί τα υλικά μέχρι να δημιουργεί μία ομοιογενής πάστα με λεία υφή. Η μάσκα είναι έτοιμη!

Άπλωσε τη μάσκα στα μαλλιά σου (ρίζες με άκρες), κάλυψέ τα μ’ ένα πλαστικό σκουφάκι και άφησέ τη να δράσει για περίπου 30 λεπτά. Με χλιαρό νερό ξέπλυνε τη μάσκα από τα μαλλιά και στη συνέχεια, λούσου μ’ ένα ενυδατικό σαμπουάν. Μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβεις τη διαδικασία του λουσίματος δύο με τρεις φορές μέχρι να αφαιρέσεις όλη τη μάσκα αβοκάντο από τα μαλλιά σου.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Special Olympics Hellas: Στον Πύργο Η Επόμενη Πόλη Ανάπτυξη – Με Την Υποστήριξη Του ΙΣΝ Ξεκινούν Προπονήσεις Σε 2 Αθλήματα

xristiana

Ο “Ταρτούφος” του Μολιέρου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022

xristiana

«Ψυχική Υγεία & Ζωή – Παιδιά, Έφηβοι και διαδίκτυο η σύγχρονη πρόκληση»: Εκδήλωση στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

xristiana