ΚεντρικήΟμορφιά

Οι 3 τροφές που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα

8/8/2024

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες αλλά και η διατροφή πολλές φορές παίζει ζωτικό ρόλο σε αυτό. Οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα με διάφορες μεθόδους. Ένας τρόπος όμως που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσουμε όλες είναι η κατανάλωση των τροφών που θα βοηθήσουν στη μείωσή της.

Νερό με λεμόνι
Αν προσθέσουμε στο νερό μας μια φέτα λεμόνι ή λίγο χυμό λεμονιού θα ενυδατώσει τον οργανισμό μας ενώ θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των τοξινών. Άλλωστε μην ξεχνάς πως ένα ενυδατωμένο δέρμα δείχνει πιο απαλό, ελαστικό και λείο.

Γκρέιπφρουτ
Το συγκεκριμένο εσπεριδοειδές μπορεί να βοηθήσει το δέρμα σου να δείξει πιο λείο αφού είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στη δημιουργία αλλά και την επιδιόρθωση του κολλαγόνου.

Ξηροί καρποί
Τα λιπαρά οξέα στα οποία είναι πλούσιοι οι ξηροί καρποί είναι ένα βασικό συστατικό της διατροφής που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Ακόμη τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα συμβάλλουν στην υγεία της κυτταρικής μεμβράνης του δέρματος με αποτέλεσμα να δείχνει πιο απαλό, χωρίς κυτταρίτιδα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πονοκέφαλος στην εγκυμοσύνη: Οι αιτίες, η αντιμετώπιση και οι λόγοι να επισκεφτείτε έναν γιατρό

xristiana

Ταρτάκια με έμενταλ, κολοκυθάκια και μυρωδικά

xristiana

Ο Ιωνικός Σύνδεσμος κόβει πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα παιδιά

xristiana