ΚεντρικήΟμορφιά

Με αυτά τα 4 κόλπα θα προσαρμόσεις το foundation που έχεις ήδη στη νέα σεζόν δείχνοντας πιο φρέσκια από ποτέ!

14/4/2024

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ και με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει το μακιγιάζ σου φαίνεται να έχει ανάγκη από ένα μικρό φρεσκάρισμα προκειμένου να προσαρμοστεί στη νέα εποχή. Πώς ξεκινάς; Με το πιο βασικό προϊόν για τη βάση σου, που δεν είναι άλλο από το foundation. 

Έτσι, καθώς μεταβαίνεις στη νέα εποχή το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείς ένα ανοιχτόχρωμο makeup για την επιδερμίδα σου. Αντί όμως για να αγοράσεις ένα ακόμη εμείς σου βρήκαμε κάποιους έξυπνους τρόπους, που θα σε βοηθήσουν να προσαρμόσεις αυτό που έχεις ήδη στα νέα δεδομένα της σεζόν.

Με αυτά τα 4 κόλπα θα προσαρμόσεις το foundation που έχεις ήδη στη νέα σεζόν δείχνοντας πιο φρέσκια από ποτέ!

  • Φτιάξε το makeup που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Ξεκίνα δημιουργώντας την τέλεια απόχρωση makeup. Αντί να γεμίσεις το μπουντουάρ σου με άπειρες αποχρώσεις makeup μπορείς απλά να επενδύσεις σε τρεις βασικούς τόνους που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σου. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να τις συνδυάζεις κάνοντας blending προκειμένου να βρεις τη σωστό τόνο, ανάλογα με την εποχή.
  • Εάν θέλεις να ανοίξεις την απόχρωση makeup που χρησιμοποιείς ο πιο εύκολος τρόπος για να το κάνεις είναι με τη βοήθεια ενός υγρού concealer, που θα το «μεταμορφώσει» με λίγες μόνο σταγόνες. Σημείωσε ότι το concealer είναι συνήθως δυο με τρεις τόνους πιο ανοιχτό από το makeup οπότε η μείξη των δυο είναι ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις την τέλεια απόχρωση.
  • Άλλαξε τον τρόπο εφαρμογής του. Ο τρόπος που απλώνεις το makeup μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Ιδανικά για αυτήν την περίοδο μπορείς να χρησιμοποιείς αντί για πινέλο ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ που θα σου χαρίσει ένα σατινέ τελείωμα στο πρόσωπο.
  • Εάν λατρεύεις το λαμπερό φινίρισμα για την επιδερμίδα σου εφάρμοσε λίγο πριν από το makeup μια ιδέα από ένα primer με στοιχεία λάμψης.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Παχυσαρκία: Το βαθυκόκκινο βοτάνι που βάζει φρένο στα λιποκύτταρα

xristiana

Τέμπη – Πλεύρης: Αισθάνθηκα ντροπή προς τους γονείς των θυμάτων, όταν πήγα στα νοσοκομεία της Λάρισας

xristiana

Εξίσου εθιστικά με τα προϊόντα καπνού τα εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα!

xristiana