ΚεντρικήΟμορφιά

Λεμφικό μασάζ: Αυτός είναι ο τρόπος για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα με τον πιο φυσικό τρόπο!

14/4/2024

Το λεμφικό μασάζ είναι μια εξαιρετική τεχνική μασάζ για να απαλλαγείς από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Τα οφέλη του όμως δεν είναι µόνο αισθητικά αλλά και λειτουργικά καθώς βοηθά στην καλή λειτουργία του οργανισμού σου. Με ποιο τρόπο; Αποβάλλοντας τις τοξίνες και ενεργοποιώντας το μεταβολισμό σου προκειμένου να κάψει το περιττό λίπος, που δεν λέει να φύγει με τίποτα.

Έτσι, με το συγκεκριμένο μασάζ αποτοξινώνεσαι απομακρύνοντας με απόλυτα φυσικό τρόπο την ανεπιθύμητη κατακράτηση υγρών και τις τοξίνες, ενώ ακόμη αποκτάς ένα σμιλεμένο σώμα χωρίς ατέλειες. 

Λεμφικό μασάζ: Αυτός είναι ο τρόπος για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα με τον πιο φυσικό τρόπο!

Το λεμφικό είναι το ιδανικό µασάζ για ένα σώµα χωρίς κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος. Γίνεται µε ανοδικές ήπιες κινήσεις από την περιφέρεια προς το κέντρο, παράλληλα µε τη φορά της λέµφου και του αίµατος. Aν ωστόσο το πρόβληµα εστιάζεται στην κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος, οι κινήσεις είναι πιο έντονες.

Στην περίπτωση που το µασάζ γίνεται σε όλο το σώμα για να αντιμετωπιστεί η κατακράτηση υγρών οι κινήσεις µας είναι πιο ήπιες. Σημείωσε ότι εκτός από τα χέρια, ως βοηθητικό εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια βεντούζα από σιλικόνη, που δεν τραυματίζει το δέρμα.

Μάθε περισσότερα για τη διαδικασία

Κατά τη διάρκεια του λεμφικού μασάζ, ο ειδικός πραγματοποιεί απαλές κινήσεις πάνω στο δέρμα, ακολουθώντας τη φυσιολογική ροή του λεμφικού συστήματος. Αυτό απομακρύνει τα εμπόδια στη ροή της λέμφου και την αποσυμφορίζει από τις τοξίνες. Με τη μείωση της συσσώρευσης των τοξινών, η εμφάνιση της κυτταρίτιδας μπορεί να μειωθεί σημαντικά.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται & πότε θα δω αποτελέσματα;

Οι συνεδρίες εξαρτώνται από το πρόβλημα, ενώ η συχνότητα που συστήνεται είναι 2-3 φορές την εβδοµάδα. Όσο για τα αποτελέσματα αυτά είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία καθώς η όψη της κυτταρίτιδας βελτιώνεται, το τοπικό πάχος μειώνεται, ενώ ακόμη πετυχαίνεις και μια λιπογλυπτική σώµατος χωρίς νυστέρι.

Eδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το λεμφικό μασάζ δεν αποτελεί θεραπεία για την κυτταρίτιδα ή το αδυνάτισμα από μόνο του. Μάλιστα, συνήθως συνιστάται από τους ειδικούς να συνδυαστεί με υγιεινή διατροφή και σωματική άσκηση για να πετύχεις το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εκπληκτικές εικόνες από την εκρηκτική συνύπαρξη ενός αστρικού ζεύγους (βίντεο)

xristiana

Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία: Μαθητικός Διαγωνισμός «Για Μια Ζωή Χωρίς Κάπνισμα»

xristiana

Japanese beauty: Πως θα φτιάξεις πανεύκολα την πιο αποτελεσματική θεραπεία μαλλιών με ρυζόνερο!

xristiana