ΖώδιαΚεντρική

Τα ζώδια που θα έχουν μια έντονα ερωτική εβδομάδα χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού

Οι αστρολογικές όψεις φέρνουν έντονες ερωτικές στιγμές και καρμικές επαφές

Αυτή η εβδομάδα έχει ξεκινήσει με ιδιαίτερη εύνοια στα ερωτικά, φέρνοντας γνωριμίες, συναντήσεις και πρόσωπα με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Όλα αυτά συμβαίνουν χάρη σε δυο σημαντικές αστρολογικές όψεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού και το σημερινό εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα.

Ο ρομαντισμός, η κατανόηση, αλλά και οι ευαισθησίες θα είναι έντονες, επομένως είναι μια καλή στιγμή να ρίξετε τους τόνους και να προσπαθήσετε να συμφιλιωθείτε με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή όμως, στο τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να οδηγήσει σε παραπλάνηση, εξιδανίκευση και λανθασμένες εντυπώσεις. Ειδικά αν ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Για τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) οι τελευταίες ημέρες μπορεί και να έχουν οριστικό κλείσιμο κεφαλαίων, και παράνομες ή κρυφές σχέσεις.

Τα σταθερά ζώδια είναι αυτά που θα ευνοηθούν περισσότερο στην ερωτική τους ζωή για τις επόμενες ημέρες:

  • Ταύροι

Ο ρομαντισμός θα είναι σίγουρος και έντονος όλο αυτό το διάστημα, ενώ θα νιώσετε πως έχετε στη ζωή σας υποστηρικτικούς ανθρώπους. Αν υπήρχαν τριβές που σας πλήγωναν συναισθηματικά, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε. Στις 18/01 το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου ευνοεί τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τις σημαντικές αποφάσεις, ειδικά σε ότι αφορά θέματα σχέσεων και έρωτα. Η πιο τυχερή ημέρα της εβδομάδας όμως θα είναι η Παρασκευή 19/01, μιας και ο Ερμής θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία από το δικό σας ζώδιο. Η όψη αυτή δεν αποκλείεται να σας φέρει ό,τι διεκδικήσετε από τον ερωτικό σας τομέα.

  • Λέοντες

Η Αφροδίτη κινείται στον Τοξότη, ένα φιλικό για εσάς ζώδιο και το γεγονός αυτό σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Στις 15/01 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό μπορεί να φέρει καρμικούς έρωτες, μοιραίες συναντήσεις ή ευχάριστες εξελίξεις. Εάν είστε πληγωμένοι από μια σχέση, μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας κάνει ξανά να πιστέψετε στον έρωτα. Οι σχέσεις που θα κάνετε τώρα θα είναι μεταμορφωτικές για εσάς και πιθανώς να νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να βιώσετε έντονες καταστάσεις.

  • Σκορπιοί

Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 16/01 σας βοηθάει να ρίξετε τους τόνους και να κατανοήσετε καλύτερα το άτομο που έχετε δίπλα σας. Είναι η στιγμή που θα αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό, θα εκφράσετε όσα νιώθετε και θα συνδεθείτε πιο βαθιά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αξιοποιήστε αυτή την εβδομάδα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με μια σχέση ή για να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας. Οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, επομένως είναι μια πολύ καλή περίοδος για νέες γνωριμίες.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Δωρεάν Ιατρικές Και Οδοντιατρικές Εξετάσεις Σε Παιδιά Και Εφήβους Σε Συνεργασία Με Το «Χαμόγελο Του Παιδιού»

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 15/1

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 14/11

xristiana