ΚεντρικήΟμορφιά

Diy μάσκα λάμψης μετά τις κραιπάλες των γιορτών!

2/1/2024

Μετά τις κραιπάλες των γιορτές, την αλλαγή στη διατροφή μας, το αλκοόλ κτλ ακόμα και η επιδερμίδα μας εκπέμπει SOS! Σας βρήκα την τέλεια μάσκα ομορφιάς για λάμψη, ανανέωση και αποτοξίνωση!Είναι πολύ εύκολη και αποτελεσματική συνταγή ομορφιάς!

Θα χρειαστείς:2 κουταλιές της σούπας άργιλος μπεντονίτη (βρώσιμος)1 κουταλιά της σούπας ψιλοτριμμένη βρώμη2 σταγόνες υπεροξείδιο του υδρογόνου κοινώς οξυζενέ2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριανταφυλλιάς ή χαμομηλιούΡοδόνερο όσο χρειάζεται για να έχετε την προτιμώμενη συνοχήΜικρό μπολ (μη μεταλλικό)Απλά ανακατεύεις τα υλικά σε ένα μπολ και η συνταγή είναι έτοιμη!Και αυτά είναι τα οφέλη των συστατικών που θα απορροφήσει η επιδερμίδα σου!

Ο άργιλος έχει ελκτικές δυνάμεις είναι κάτι σαν μαγνήτης που βοηθά το σώμα να αποτοξινωθεί μέσω των πόρων του δέρματος. Μέσω της παλμικής δράσης, ο πηλός θα απομακρύνει παθογόνα, βαρέα μέταλλα και τοξίνες.Η βρώμη περιέχει αβενθραμίδες, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις που καταπραΰνουν τον κνησμό, το ξηρό και το ερεθισμένο δέρμα. Είναι επίσης εξαιρετική για το δέρμα με τάση ακμής επειδή μπορεί να απορροφήσει τη λιπαρότητα από την επιφάνεια του δέρματος.Χάρη στις ήπιες λευκαντικές ιδιότητές του, το οξυζενέ είναι ένας ιδανικός τρόπος μείωσης της εμφάνισης σκούρων κηλίδων στο πρόσωπο λόγω της έκθεσης στον ήλιο ή λόγω ορμονικών αλλαγών.Τα αιθέρια έλαια θέλουν φυσικά προσοχή και πάντα αραίωση. Το κάθε έλαιο προσφέρει διαφορετικές ιδιότητες αλλά το κοινό τους γνώρισμα είναι η ευχάριστη μυρωδιά, η χαλάρωση και ευεξία που προκαλεί το άρωμα τους.

Το ροδόνερο βοηθά στο να αποκτήσει η μάσκα μια όμορφη συνοχή αντί απλού αποσταγμένου νερού ενώ έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες.Είναι τόσα τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρει αυτή η μάσκα ομορφιάς που πρέπει να τη δοκιμάσεις!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Άστατος ο καιρός

xristiana

Φεστιβάλ Ηλιούπολης – Από 26 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου

xristiana

Τι σημαίνουν οι αριθμοί SPF στο αντηλιακό και τι πρέπει να γνωρίζετε για να είστε ασφαλείς στον ήλιο

xristiana