ΚεντρικήΟμορφιά

Φροντίδα ματιών: 5 tips για ξεκούραστο & φωτεινό βλέμμα & το χειμώνα!

7/1/2024

Βάλε φρένο σε μαύρους κύκλους, σακούλες, λεπτές γραμμές και οιδήματα γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με τη σωστή και συστηματική φροντίδα, που πρέπει να γίνεται ευλαβικά σε καθημερινή βάση, ειδικά το χειμώνα που η επιδερμίδα σου το έχει και περισσότερο ανάγκη.

Πως θα το κάνεις αυτό; Επενδύοντας στο κατάλληλα προϊόντα για τη φροντίδα της επιδερμίδας που θα ενυδατώσουν σε βάθος την επίμαχη περιοχή χαρίζοντάς σου ένα ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα μαζί φυσικά με μερικές απλές αλλά χρήσιμες συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις! (δες και τα beauty hacks που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις απαλό & βελούδινο σώμα το χειμώνα)

4+1 tips για τη φροντίδα των ματιών που θα σου χαρίσουν φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα

  1. Επίλεξε ένα σέρουμ ματιών, που χάρη στα ενεργά συστατικά της σύνθεσής του διεισδύει ακόμη βαθύτερα στην επιφάνεια του δέρματος της ευαίσθητης περιοχής των ματιών προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα ενάντια στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων.
  2. Αξιοποίησε τη δύναμη της βιταμίνης C. Ιδανική για τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω και κάτω από τα μάτια είναι η βιταμίνη C, που μπορείς να βρεις ως βασικό συστατικό σε αρκετές κρέμες ματιών. Η ευεργετική της δράση βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, μειώνει τα σημάδια του χρόνου ενώ παράλληλα φωτίζει την επίμαχη περιοχή.
  3. Μια εύκολη και γρήγορη λύση για να να μειώσεις τα αντιαισθητικά οιδήματα κάτω από τα μάτια, είναι να τοποθετήσεις ένα παγάκι στην επίμαχη περιοχή και να κάνεις ένα ελαφρύ μασάζ κυκλικά στα βλέφαρα για μερικά λεπτά.
  4. Μείωσε την πρόσληψη νατρίου στη διατροφή σου. Η υπερβολική κατανάλωση αλατιού μπορεί να δημιουργήσει μαύρους κύκλους ή οιδήματα κάτω από τα μάτια.
  5. Εφάρμοσε την κρέμα ματιών σου με τα δάκτυλά σου ταμποναριστά γύρω και κάτω από τα μάτια προκειμένου να απορροφηθεί σωστά και να έχει ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Σπιτική μάσκα ενυδάτωσης και λάμψης για μετά το ξενύχτι

xristiana

Πόνος στον αυχένα: Πώς θα τον προλάβετε

xristiana

Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας γίνεται «πράσινο»

xristiana