ΚεντρικήΟμορφιά

Το Ginger Blond είναι εδώ για να φέρει μια καστανόξανθη πινελιά στα μαλλιά σας για τον χειμώνα 2024

12/1/2024

Οι χειμερινοί μήνες απαιτούν πιο σκούρες αποχρώσεις και πιο πλούσιους τόνους στο χρώμα των μαλλιών. Δεδομένου ότι το κόκκινο είναι το πιο μοντέρνο χρώμα του χειμώνα 2024, περιμένουμε να το δούμε παντού, από κομψά σύνολα μέχρι μοντέρνα, λαμπερά μαλλιά. Οι κορυφαίες αποχρώσεις για αυτή τη χειμερινή σεζόν θα είναι ένας συνδυασμός ζωντανών, μαγευτικών κόκκινων και χάλκινων.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Σκεφτείτε πολυτέλεια, πλούσιες παλέτες κόκκινων και χάλκινων ή μπρούντζινων που προκαλούν ζεστασιά και κομψότητα. Κατά συνέπεια, εάν τα μαλλιά σας είναι ανοιχτά, ίσως λαχταράτε μια μεταβατική απόχρωση κατά τους χειμερινούς μήνες που θα προσθέσει μια πινελιά φινέτσας και ζεστασιάς ενώ θα αγκαλιάσει την κόκκινη τάση.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να μην είστε έτοιμες για μια πλήρη μετάβαση από το ξανθό στο κόκκινο. Σε αυτή την περίπτωση, το ginger blond μπορεί να είναι η τέλεια απόχρωση για εσάς. Από τα πιο διακριτικά μέχρι τα πιο έντονα, μπορείτε να επιτύχετε τον πλούτο και το βάθος που αναζητάτε χωρίς την ακραία και ξαφνική αλλαγή.

Πόντος μπόνους; Αυτές μπορούν να κυμαίνονται από παραδοσιακές αποχρώσεις έως πολυδιάστατες αποχρώσεις. Έτσι, αν θέλετε μια λεπτή αλλαγή που θα σας διευκολύνει να υιοθετήσετε καστανόξανθα κόκκινα, ginger blond είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Δυνατός χαλκός

Ένα υπέροχα πλούσιο χάλκινο χρώμα είναι αυτό που χρειάζεστε για να αγκαλιάσετε την τάση της σεζόν και ταυτόχρονα μία αγαπημένη εκδοχή της τάσης. Προσφέρει ένα πλεονέκτημα στις παραδοσιακές κόκκινες και χάλκινες αποχρώσεις.

Εάν φοβάστε μία μόνιμη βαφή, επιλέξτε μια προσωρινή βαφή μαλλιών, η οποία προσκολλάται μόνο στο εξωτερικό των μαλλιών σας. Μετά από μερικά λουσίματα, μπορείτε να επιστρέψετε στο φυσικό σας ξανθό ή αν το νέο χρώμα σας κλέψει την καρδιά (και τις εντυπώσεις των γύρω σας!), μπορείτε να «κολλήσετε» σε έναν μόνιμο σκουριασμένο χαλκό.

Ξανθό τζίντζερ και ξανθές ανταύγειες

Τάσεις στο TikTok, το #gingerhighlights έχει συγκεντρώσει το εντυπωσιακό νούμερο των 2,7 εκατομμύρια προβολών. Ο δυναμικός συνδυασμός της απόχρωσης του τζίντζερ με χρυσές ανταύγειες προσθέτει όγκο και βάθος στα μαλλιά σας.

Εάν δεν είστε ακόμη έτοιμες για μια ζωηρά καστανόχρωμη απόχρωση, επιλέξτε αυτές τις δύο αποχρώσεις των ανταύγειων για να αγκαλιάσετε την «κόκκινη» τάση με τρόπο που σας κάνει να νιώθετε άνετα. Οι χρυσές ανταύγειες θα φωτίσουν το πρόσωπό σας, ενώ οι τζίντζερ θα προσθέσουν ζεστασιά και γλυκύτητα στη συνολική σας εμφάνιση.

Τζίντζερ balayage

Το balayage είναι μια τεχνική βαφής μαλλιών που περιλαμβάνει το βάψιμο της βαφής στις τούφες σας. Αυτό δημιουργεί διαφορετικά επίπεδα ανταύγειων, που μοιάζουν με τα φυσικά μας μαλλιά αποτελούνται από πιο σκούρες και ανοιχτότερες αποχρώσεις αντί για ένα συνεκτικό χρώμα.

Το τζίντζερ balayage σε ανοιχτόχρωμη βάση θα δημιουργήσει τον ακαταμάχητο τζίντζερ-ξανθό συνδυασμό της σεζόν. Επιπλέον, η ζεστασιά αυτών των τόνων είναι τέλεια για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Τζίντζερ lowlights

Σε αντίθεση με τις ανταύγειες, οι οποίες στοχεύουν να δώσουν στα μαλλιά σας πιο φωτεινούς τόνους από τους φυσικούς σας, τα lowlights δημιουργούν το ίδιο εφέ βάθους από την αντίθετη μεριά.

Διατηρώντας τη βάση σας σε ένα πιο φωτεινό χρώμα, τα lowlights θα προσθέσουν πιο σκούρους τόνους σε διαφορετικά τμήματα των μαλλιών σας. Τα lowlights είναι μια εξαιρετική επιλογή για να διατηρήσετε τη φυσική σας απόχρωση των ξανθών μαλλιών και να προσθέσετε πλούσιους τόνους.

Θυμηθείτε ότι λειτουργούν καλύτερα σε ουδέτερες ή ουδέτερες ψυχρές βάσεις. Με αυτόν τον τρόπο η ολική εμφάνιση είναι ουδέτερη και κολακεύει τους περισσότερους τόνους δέρματος, καθώς το δέρμα είναι συνήθως πολυτονικό.

Χάλκινο τζίντζερ με μια νότα ξανθιάς φράουλας

Μια άλλη άποψη για την τάση του ginger blond είναι ο χαλκός τζίντζερ που συνδυάζεται με μια νότα ξανθιάς φράουλας για μια πιο παιχνιδιάρικη γοητεία. Είτε τα μαλλιά σας είναι κοντά είτε μακριά μέχρι τη μέση σας, μπορείτε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να παίξει, αναμειγνύοντας πινελιές από τζίντζερ χαλκό με τη γοητεία του ξανθού που δανείζεται κόκκινες αποχρώσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε μια τεχνική highlights ή lowlights ανάλογα με τη βάση που θέλετε ή να επιλέξετε ένα balayage για πιο φυσική εμφάνιση. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, μπορείτε να είστε βέβαιες ότι αυτός ο ισχυρός συνδυασμός θα δώσει στα μαλλιά σας την καστανόξανθη πινελιά που λαχταράτε, χωρίς να γίνει όλο κόκκινο.

Λαμπερός χαλκός

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης του κόκκινου χαλκού για τα μαλλιά σας μπορεί να είναι δύσκολη. Το χρώμα του δέρματός σας και το χρώμα των ματιών σας πρέπει να είναι το νούμερο ένα πράγμα που λαμβάνεται υπόψη.

Τα πιο ζεστά και ανοιχτά φωτεινά κόκκινα συμπληρώνουν κάποια με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και οι πιο ουδέτερες και βαθύτερες κόκκινες αποχρώσεις είναι καλές για πιο σκούρες επιδερμίδες.

Εάν δεν είστε σίγουρες, ξεκινήστε με πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του ξανθού χαλκού πριν προσθέσετε περισσότερη χάλκινη σκουριά στη βαφή σας μέχρι να φτάσετε στην απόχρωση που συμπληρώνει τέλεια τον φυσικό τόνο του δέρματος και τα μάτια σας.

Ομπρέ καστανόξανθο τζίντζερ

Το οmbré είναι μια κλίση από το σκοτάδι στο φως. Με απλά λόγια, είναι σκοτεινές ρίζες και πιο ανοιχτόχρωμα άκρα. Έτσι, για να πετύχετε ένα καστανόξανθο ομπρέ, θα χρειαστεί να βάψετε τα μαλλιά σας σε μια πιο σκούρα απόχρωση τζίντζερ (που συνορεύει με την καστανόξανθη αλλά όχι εξ ολοκλήρου) και θα ξεθωριάζει με χρυσές πινελιές προς τις άκρες των μαλλιών σας.

Αυτή η τεχνική οmbré έχει ένα εκπληκτικό ντεγκραντέ εφέ, επιδεικνύοντας αντιθέσεις από σκοτάδι προς το φως για μια μοντέρνα εμφάνιση που προσθέτει διάσταση και κίνηση στα μαλλιά σας.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

Δήμος Λοκρών: Εθελοντική Αιμοδοσία Σε Συνεργασία Με Τράπεζα Αίματος Αταλάντης

xristiana

Η συνήθεια που έχετε στον ύπνο και προκαλεί ρυτίδες

xristiana

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ: Πρακτικές Γνώσεις Για Την Ανίχνευση & Τη Διαχείρισή Της

xristiana