ΚεντρικήΥγεία

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιστρέφει στο υπουργείο Υγείας 10 χρόνια μετά

3/1/2024

Ένας παλιός γνώριμος του Υπουργείου Υγείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναλαμβάνει καθήκοντα Υπουργού Υγείας, παραλαμβάνοντας από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έργο σε πολλαπλούς τομείς που είναι είτε προς ολοκλήρωση είτε σε στάδιο σχεδιασμού.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, από την πρώτη στιγμή που τοποθετήθηκε στο «τιμόνι» του Υπουργείου Υγείας εστίασε στην καθημερινότητα των πολιτών μέσα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στην όσο το δυνατόν καλύτερη φροντίδα των χρονίως πασχόντων. Τους τελευταίους μήνες του 2023 προωθήθηκαν νομοσχέδια και μπήκαν τα θεμέλια νέων πρωτοβουλιών, έτσι ώστε το 2024 να προχωρήσουν σημαντικές μεταρρυθμίσεις στην Υγεία.

«Η διαχρονική εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπο μου αποτελεί για μένα τεράστια ευθύνη. Όπως έκανα πάντα και τώρα στο Υπουργείο Υγείας, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σε έναν χώρο γνώριμο σε μένα από το παρελθόν», τόνισε ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας για καλύτερες υπηρεσίες Υγείας είναι ο πήχυς, που οφείλουμε να ξεπεράσουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για αυτό, με ανθρωπιά και αποτελεσματικότητα», πρόσθεσε, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει.

Πηγή: https://www.onmed.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

6ο Webinar Με Στόχο Την Εκπαίδευση Επαγγελματιών Για Τη Διαχείριση Περιστατικών Παιδιών Με Υποψία Σωματικής Κακοποίησης

xristiana

Μουσική εκδήλωση για κάλο σκοπό 

xristiana

Δωρεάν Rapid Tests, Στη Λευκάδα

xristiana