ΚεντρικήΟμορφιά

Η τεχνική μασάζ για τέλεια ζυγωματικά και όχι μόνο!

27/01/2024

Το “buccal massage” το στοματικό μασάζ, γνωστό και ως παρειακό μασάζ, είναι μια εξειδικευμένη τεχνική που κάνει το πιο τέλειο face lift και επίσης χαμό στο διαδίκτυο! Στοχεύει στους μύες μέσα στα μάγουλα και γύρω από το στόμα, να πετύχεις ένα ανορθωμένο περίγραμμα προσώπου και εντυπωσιακά σμιλεμένα ζυγωματικά.

Εάν είσαι λάτρης των φυσικών μεθόδων και θες να σβήσεις τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σου, τότε πρέπει να το δοκιμάσεις. Άλλωστε αντίστοιχες τεχνικές, χωρίς τη χρήση ενέσιμων, είναι πολύ διαδεδομένες με τα gua sha tools να έχουν φανατικό κοινό που τα χρησιμοποιεί πλέον ακόμα και στο σπίτι!

Συχνά εκτελείται από εκπαιδευμένους θεραπευτές μασάζ ή αισθητικούς.

Πως να το κάνεις:

Προετοιμασία: Ο θεραπευτής μπορεί να εφαρμόσει ένα λιπαντικό, όπως λάδι ή κρέμα, στο πρόσωπο για να μειώσει την τριβή.

Μασάζ μέσα στα μάγουλα: Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τα δάχτυλά του για να χειριστεί απαλά και επιδέξια τους μύες μέσα στα μάγουλα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κυκλικές κινήσεις, ζύμωμα και άλλες τεχνικές για να χαλαρώσετε την ένταση.

Εξωτερικό μασάζ προσώπου: Ο θεραπευτής μπορεί επίσης να ενσωματώσει παραδοσιακές τεχνικές μασάζ προσώπου, δουλεύοντας στους μύες γύρω από το στόμα, τη γραμμή της γνάθου και τους κροτάφους.

Διάρκεια: Μια τυπική συνεδρία στοματικού μασάζ μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε από 30 λεπτά έως μία ώρα, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Ποια είναι τα οφέλη του “buccal massage”:

Χαλάρωση των μυών του προσώπου: Το στοματικό μασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από την ένταση στους μύες του προσώπου, μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Βελτιωμένη κυκλοφορία: Μπορεί να ενισχύσει τη ροή του αίματος στην περιοχή του προσώπου, προάγοντας μια υγιή επιδερμίδα.

Λεμφική παροχέτευση: Αυτή η τεχνική μπορεί να βοηθήσει στην αποστράγγιση των περιττών υγρών και τοξινών από το πρόσωπο, μειώνοντας το πρήξιμο.

Μείωση του στρες: Όπως κάθε μασάζ, το στοματικό μασάζ μειώνει το στρες.

Ενισχυμένη λειτουργία της γνάθου: Μπορεί να βοηθήσει άτομα που σφίγγουν τη γνάθο τους ή υποφέρουν από προβλήματα της κροταφογναθικής άρθρωσης (TMJ).

Αισθητικά οφέλη: Με συνέπεια μπορείς να πετύχεις ένα ανορθωμένο περίγραμμα προσώπου και εντυπωσιακά σμιλεμένα ζυγωματικά.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη τεχνική καλό είναι να αναζητήσετε έναν εξειδικευμένο και έμπειρο θεραπευτή για να εξασφαλίσετε ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

90’s natural: Είσαι καστανή και θέλεις να φωτίσεις τα μαλλιά σου; Αυτό το trend είναι για σένα

xristiana

Το σούπερ αγχολυτικό σνακ για να απαλλαγείτε από το στρες

xristiana

ΕΣΑμεΑ: Έναρξη 1ου Παν-Πελοποννησιακού Μαθητικού Διαγωνισμού Diversity Up

xristiana