ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (2/1): Ερμής ορθόδρομος στον Τοξότη – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (2/1) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Ο Ερμής ξεκινά την φαινομενικά από τη Γη ορθόδρομη κίνηση σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη έως 14/1 που θα περάσει ξανά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μέχρι εκείνη την ημέρα θα δώσει την ευκαιρία να δείτε ξανά ζητήματα των τελευταίων μηνών από διαφορετική οπτική. Σταθείτε σε ότι αξίζει το κόπο να ασχοληθείτε, οτιδήποτε έχει δημιουργικό υπόβαθρο και με αντικειμενική προοπτική εξέλιξης.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, τα όρια και η πειθαρχία δεν είναι εκ φύσεως στην ιδιοσυγκρασία σας και σίγουρα δεν θα τα βάλει ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη μέσα στις επόμενες 12 ημέρες. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη θα λειτουργήσει υποστηρικτικά κυρίως σε ψυχικό επίπεδο βοηθώντας σας να αναζωογονηθείτε μέσα από δραστηριότητες οι οποίες σας εκφράζουν καλύτερα. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη κινείται απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι 14/1 βάζοντάς σας στη διαδικασία να πιστέψετε σε κάτι δημιουργικό το οποίο θα φέρει νέα ενδεχόμενα στη ζωή σας. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η τύχη βοηθά τους τολμηρούς κάτι που ενθαρρύνει ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη για τις επόμενες 12 ημέρες. Σας δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να συνδυάσετε το διπλωματικό σας ταλέντο με την ευελιξία. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η ενέργεια του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική για εσάς αρκεί να εστιάσετε σε ένα δημιουργικό ενδεχόμενο και να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε άσκοπες κινήσεις. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη σας βοηθά κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την προσωπική σας ζωή. Η θέλησή σας είναι ισχυρή και είναι σίγουρο πως κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε ώστε να αποφύγετε συγκρούσεις ή εμπόδια τα οποία μπαίνουν στο δρόμο σας αυτή τη περίοδο. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη εστιάζει τη δυναμική του στην επικοινωνία και τη μεταφορά πληροφοριών και μηνυμάτων. Μέσα στις επόμενες 12 ημέρες και μετά τις εμπειρίες που κερδίσατε κατά την ανάδρομή του πορεία τις τελευταίες 3 εβδομάδες, θα μπορέσετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να κάνετε δημιουργικά κινήσεις. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 14/1 σας δίνει την επιπλέον πληροφορία που χρειάζεστε για να κινηθείτε σε δημιουργικές κατευθύνσεις. Θα μπορέσετε το συγκεκριμένο διάστημα μέσα από νέες πληροφορίες να ανακαλύψετε τρόπους για να κινηθεί η ενέργεια σας δημιουργικά. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 14/1 σας βοηθά να επεκταθείτε, να ανακαλύψετε νέα εδάφη και να εξερευνήσετε περιοχές τις οποίες δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι 14/1 σας δίνει την αίσθηση πως δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να πετύχετε. Πολλές φορές εκ φύσεως υπερβαίνετε τα όριά σας και η προσπάθεια που κάνετε να είστε δημιουργική/ός και παραγωγική/ός είναι αξιοθαύμαστη ωστόσο χρειάζεστε και μια «σπίθα», τη στιγμή της όποιας απογοήτευσης, την οποία σας τη δίνει ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο απλόχερα. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, η ενέργεια του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί ευκαιρίες για μελλοντικές επιτυχίες. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα παίξει σημαντικό ρόλο μέχρι 14/1 σε όνειρα και προσδοκίες γιαυτό καλό θα ήταν να μην αρνηθείτε προσκλήσεις. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη λειτουργεί υποστηρικτικά αρκεί να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και οτιδήποτε αποδεικνύει τη δυναμική σας. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Ο Γρηγόρης παίρνει την απόφαση να ζητήσει…

xristiana

Κετογονική δίαιτα: Πόσο βοηθά όσους βρίσκονται στο στάδιο του προδιαβήτη και του διαβήτη

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 18/4

xristiana