ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (28/01): Φροντίστε και φροντιστείτε – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (28/01) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου απέναντι από τον Κρόνο και σε ευνοική όψη με την Αφροδίτη και τον Δία. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία χρειάζονται φροντίδα και ιδιαίτερο χειρισμό ώστε να προχωρήσουν ή να ολοκληρωθούν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που είναι ανοιχτές στην καθημερινή σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σήμερα η επιθυμία θα είναι η κινητήριος σας δύναμη και θα σας ωθεί να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, κάποια πράγματα μπορεί να τα νιώθετε βαρετά σήμερα αλλά θα είναι σημαντικό να τα διεκπεραιώσετε με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, οι συζητήσεις σήμερα θα μπορούσαν να ξεδιαλύνουν τις σκέψεις σας και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, σήμερα έρχεστε σε επαφή με τις πραγματικές σας αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο, με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα κάτι χρήσιμο μπορείτε να προσφέρετε στους γύρω σας είτε με έργα είτε και μόνο με την παρουσία σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με καταστάσεις, σκέψεις, δεδομένα τα οποία θέλουν από εσάς ενέργεια και δυναμική. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας θέλουν να ταυτιστείτε περισσότερο με την ένωση και όχι με την διαίρεση ειδικά σε καταστάσεις που αφορούν ομάδες ατόμων και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, δεν είναι σίγουρο αν σήμερα θα υποχρεωθείτε να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες ή από μόνη/ος σας θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, είναι γνωστό πόσο πειθαρχημένη/ος είστε ωστόσο αν δείξετε και την αντίστοιχη υπομονή σήμερα είναι σίγουρο πως θα κάνετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που επιθυμείτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα φαίνεται να εξαρτάται από εσάς πως θα κυλήσει το πρόγραμμά σας παρά από εξωτερικές παρεμβάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντί σας σήμερα σας φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε κινείται στη σφαίρα των σχέσεων και των συνεργασιών. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Καλοκαιρινή Γιορτή Στην Κιβωτό Του Κόσμου Στο Διμήνι

xristiana

Πασχαλινά Bazaars Από “Το Χαμόγελο Του Παιδιού” Στη Θεσσαλονίκη

xristiana

Όμορφη μετά τα 40: Αυτά πρέπει να προσέξεις όταν μπεις στα πρώτα άντα για να δείχνεις σαν 30άρα!

xristiana