ΚεντρικήΟμορφιά

Πως θα εφαρμόσεις το κρεμώδες ρουζ like a Pro

14/6/2023

Το κρεμώδες ρουζ είναι ένα από τα απαραίτητα προϊόντα του καλοκαιρινού μακιγιάζ καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή του όμως είναι για αρκετές από εμάς περιπετειώδης γιατί μπορεί να βάζουμε παραπάνω από όσο πρέπει ή δημιουργεί «μπαλώματα» ή το εφαρμόζουμε και δε φαίνεται καθόλου τελικά. Παρακάτω θα διαβάσεις τα μυστικά για να το εφαρμόσεις ως επαγγελματίας.

Επίλεξε τη σωστή φόρμουλα
Τα υγρά ρουζ έχουν πλούσια χρωστική οπότε είναι καλό, πριν καταλήξεις σε ένα προϊόν ρουζ που δεν έχει τη μορφή πούδρας, να κάνεις την έρευνά σου και να επιλέξεις την ιδανική φόρμουλα για εσένα.

Προετοίμασε το δέρμα σου
Το σημαντικότερο βήμα είναι να ενυδατώσεις καλά το δέρμα σου γιατί τα υγρά ρουζ εφαρμόζονται πιο εύκολα όταν η επιδερμίδα μας διατηρεί λίγη υγρασία. Άρα αμέσως μετά την ενυδάτωση τοποθέτησε το foundation και το concealer σου και στη συνέχεια το ρουζ.

Χρησιμοποίησε ένα σφουγγάρι ή τα δάχτυλά σου
Υπάρχουν πολλά προϊόντα για την εφαρμογή του ρουζ, το πινέλο όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι κατάλληλο. Καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να σου δώσει ένα νωπό σφουγγάρι ειδικό για μακιγιάζ ή τα δάχτυλά σου. Εφάρμοσε με ταμποναριστές κινήσεις και επανάλαβε όσες φορές χρειάζεται για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

“Τρέχω Για Τον Αυτισμό” Στο Ρέθυμνο

xristiana

1η Επιστημονική Συζήτηση – Πανδημία: Που Βρισκόμαστε Και Το Άγνωστο Αύριο

xristiana

Η ΣΤΑ.ΣΥ πρωτοπορεί στις «πράσινες» επενδύσεις

xristiana