ΚεντρικήΟμορφιά

Το μακιγιάζ 5 λεπτών για την τέλεια εμφάνιση το πρωί

15/11/2023

Ακόμη και μετά από έναν υπέροχο βραδινό ύπνο, οι πιθανότητες να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας ανανεωμένες και έτοιμες να πάτε στη δουλειά δεν είναι εξασφαλισμένες. Η πραγματικότητα συνήθως μοιάζει περισσότερο με βαριά μάτια και πρησμένο πρόσωπο. Αλλά με αυτό το πρόγραμμα μακιγιάζ 5 λεπτών για ανανεωμένη εμφάνιση, θα δείχνετε και θα αισθάνεστε αναζωογονημένες πριν ακόμα τελειώσει η παρασκευή του καφέ σας!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Μια φρέσκια εμφάνιση έχει να κάνει με τη «γλυπτική» του προσώπου για να φαίνεται πιο ενεργητικό, δροσερό και λαμπερό. Το μαγικό είναι ότι μπορεί να γίνει με μόλις έξι απλά προϊόντα, τα οποία ικανοποιούν όλα τα υψηλά πρότυπα “καθαρότητας”.

Οδηγίες βήμα προς βήμα για μια λαμπερή και ανανεωμένη εμφάνιση

Βήμα 1: Εφαρμόστε τη βάση

Πρώτα είναι μία ενυδατική βάση που προστατεύει, ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα. Επιλέξτε κάτι με ανάλαφρη σύσταση που θα αποτελέσει μια εξαιρετική βάση με ελαφριά κάλυψη, ενώ εξακολουθεί να επιτρέπει στη φυσική υφή του δέρματός σας να αναπνέει.

Βήμα 2: Φωτίστε τις περιοχές με αποχρωματισμό

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές ενός ανανεωμένου λουκ είναι το άνοιγμα των ματιών – ειδικά το πρωί. Εκεί έρχεται το «θαυματουργό» κονσίλερ. Ενυδατώνει και λειαίνει το δέρμα ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε περισσότερο. Απλώς χρησιμοποιήστε το ακριβές άκρο για εφαρμογή στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού, καθώς και σε τυχόν ατέλειες ή περιοχές με αποχρωματισμό και, στη συνέχεια, αναμείξτε με ένα μικρό πινέλο ή ένα καθαρό δάχτυλο.

Βήμα 3: Περίγραμμα

Το περίγραμμα μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο, αλλά πραγματικά λειτουργεί σαν μαγικό όταν πρόκειται για τη γλυπτική και την ανύψωση του προσώπου. Για αυτό το βήμα, ένα στικ είναι απαραίτητο. Εφαρμόστε το ελαφρά κατά μήκος των ζυγωματικών, της γραμμής των μαλλιών και της μύτης. Χρησιμοποιώντας την άκρη του, αποκτάτε μεγαλύτερη ακρίβεια, αλλά μπορείτε επίσης να το απλώσετε στα μάγουλά σας για μια απλή εμφάνιση. Πιάστε ένα πινέλο και απλώστε ομοιόμορφα.

Βήμα 4: Δώστε έμφαση στα μάτια

Για να ανασηκώσετε και να ανοίξετε ακόμα περισσότερο τα μάτια, θα χρειαστείτε μια υπέροχη μάσκαρα. Μία μάσκαρα που ενυδατώνει, επιμηκύνει και καθορίζει τις βλεφαρίδες με κομψό, διακριτικό τρόπο. Εφαρμόστε μία φορά για πιο φυσική εμφάνιση ή συνεχίστε με περισσότερες στρώσεις για πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Βήμα 5: Βάλτε λίγο χρώμα

Τώρα ήρθε η ώρα να προσθέσετε λίγο χρώμα. Το ρουζ λειτουργεί καλά για να δημιουργήσει το τέλειο φυσικό στιλ. Περάστε το κατά μήκος της κορυφής των ζυγωματικών και ανακατέψτε προς τα πάνω προς τους κροτάφους. Αυτή η κίνηση λειτουργεί για να ανασηκώνει και να σμιλεύει το πρόσωπο αντί να το βάλετε ακριβώς πάνω στα μήλα των μάγουλων. Μπορείτε επίσης να το προσθέσετε στην κορυφή της μύτης για μία πιο φωτεινή εμφάνιση.

Βήμα 6: Και λίγη λάμψη

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό: highlighter. Είναι ένα απαραίτητο τελευταίο βήμα για αυτό το επιπλέον κομμάτι λάμψης και φωτεινότητας. Αγγίξτε το στην κορυφή των ζυγωματικών, κάτω από τα κόκαλα των φρυδιών, στην άκρη της μύτης, στο τόξο πάνω από τα χείλη και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Λειτουργεί για να φωτίζει την επιδερμίδα με μια φυσική, δροσερή λάμψη.

Τόσο φρέσκο και τόσο καθαρό

Δεν ξυπνάμε πάντα με λαμπερά μάτια και θαυμάσια όψη, αλλά μεταβείτε… από το «πρησμένο ζόμπι» σε ένα λαμπερό πρόσωπο σε λιγότερο από πέντε λεπτά με αυτό το πρόγραμμα. Μπορεί να είναι μια ενδυναμωτική αλλαγή νοοτροπίας – σε τελική ανάλυση, αυτό που βλέπετε είναι αυτό που πιστεύετε!

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

Παράσταση “Φτου Και Βγαίνουμε” Στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

xristiana

Γνωρίστε τον Κεφίρ: Τον μεγαλύτερο γάτο του κόσμου – «Έχει ίδιο ύψος με την 4χρονη κόρη μου»

xristiana

ΡΑΑΕΥ: Όλοι σχεδόν οι προμηθευτές «πέρασαν» τη Θετική Αναφορά για τον Αύγουστο

xristiana