ΚεντρικήΟμορφιά

Ανοιξιάτικες τάσεις παπουτσιών για άνδρες

11/4/2022

Ανοιξιάτικες τάσεις παπουτσιών για άνδρες

Αυτή την άνοιξη, η επιλογή υποδημάτων για άνδρες είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.  Από κλασικά και vintage εμπνευσμένα στυλ μέχρι μοντέρνα, μινιμαλιστικά σχέδια, υπάρχει ένα look για όλους.

Ακολουθούν τα κορυφαία στυλ παπουτσιών για άνδρες αυτή την άνοιξη:

Αθλητικά παπούτσια

Τα αθλητικά παπούτσια είναι ένα από τα αγαπημένα σας casual στυλ, αλλά φέτος θα παρατηρήσετε μια τάση προς πιο καθαρές γραμμές και πιο σιωπηλά χρώματα. Πάνε τα έντονα νέον χρώματα και τα πολυάσχολα μοτίβα που ήταν τάση τα τελευταία χρόνια. Αντ’ αυτού, σκεφτείτε ουδέτερους τόνους όπως το γκρι και το λευκό με διακριτικά branding όπως τα Hogan ανδρικά ή UGG.  Αυτά τα στυλ θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε την εμφάνισή σας όταν πρέπει να ντυθείτε με ευκολία.

Loafers

Μια άλλη μεγάλη τάση που βλέπουμε αυτή τη σεζόν είναι τα loafers, τα οποία ήταν παντού στην πασαρέλα στις επιδείξεις της Εβδομάδας Μόδας σε όλο τον κόσμο.  Τα loafers μπορούν να φορεθούν casual ή ντυμένα για να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.  Τα πιο δημοφιλή στυλ εμφανίζονται σε λουστρίνι ή λείο δέρμα με λεπτομέρειες από φούντες ή κεντήματα στο πέλμα.

Τα Oxfords

Η Οξφόρδη είναι ένα κλασικό μοντέλο που αξίζει μια θέση στην παπουτσοθήκη κάθε κυρίου. Αυτή τη σεζόν, βλέπουμε δερμάτινα oxfords να συνδυάζονται με τζιν, σορτς ή chinos. Ένα εξαιρετικό ζευγάρι δερμάτινων oxfords θα κρατήσουν για πολλά χρόνια.

Το Derby

Μια πιο χαλαρή εκδοχή του Oxford είναι το Derby. Το παπούτσι Derby είναι πιο άνετο από το αντίστοιχό του και μπορεί να φορεθεί άνετα με τζιν ή παντελόνια με μανσέτες.

Λένε ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού, αλλά δεν είναι το μόνο πράγμα που κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα. Ετοιμαστείτε να βάλετε λίγο χρώμα στη ζωή σας με αυτά τα πολύχρωμα παπούτσια. Η σωστή απόχρωση μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά όταν προσπαθείτε να συνδυάσετε μια εμφάνιση. Για παράδειγμα, το καφέ παντελόνι ταιριάζει με μαύρα ή σκούρα καφέ παπούτσια, αλλά όχι με ανοιχτά καφέ. Έτσι, αν θέλετε να ξεχωρίσετε με όλους τους σωστούς τρόπους, συνδυάστε τα ρούχα σας με παπούτσια σε αντίθετο χρώμα. Μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις αυτή τη σεζόν είναι τα νέον χρώματα. Το κόκκινο, το ροζ και το πράσινο είναι εξαιρετικές επιλογές για όσους θέλουν να κάνουν εντύπωση.

Related posts

Τριήμερη Ανθοκομική Έκθεση Στο Επαρχείο

xristiana

INTERNISA Job Fair 2023 | εύρεση εργασίας, ενημέρωση

xristiana

Δελτίο καλών ειδήσεων

xristiana