ΚεντρικήΟμορφιά

To Botox φεύγει… το Daxxify έρχεται; Ποιές είναι οι νέες εξελίξεις που έρχονται ολοταχώς στον πλανήτη της αισθητικής ιατρικής;

20/10/2023

Το γνωστό σε όλους μας Botox (βοτουλινική τοξίνη), το οποίο τα τελευταία 20 και κάτι χρόνια είναι η top επιλογή για γυναίκες και άνδρες που θέλουν να σβήσουν τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό τους, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, μάλλον βρήκε τον ανταγωνιστή του.

Ποιός είναι αυτός; Το Daxxify, μια εναλλακτική ενέσιμη πρόταση που αντιμετωπίζει τις ρυτίδες προσφέροντας αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας σε σχέση με το Botox.

Το Daxxify αποτελεί τη νέα εναλλακτική στην αισθητική ιατρική για να σβήσεις τα σημάδια του χρόνου

Το Botox λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2002 και έκτοτε αποτελεί την πιο δημοφιλή ενέσιμη θεραπεία που δρα ενάντια σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες χαρίζοντας έτσι μια νεανική και φρέσκια όψη. Ο νέος του ανταγωνιστής, το Daxxify, που έχει ήδη εγκριθεί από τις αρμόδιες αμερικανικές αρχές, την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια, ενώ ακόμη υπάρχει έγκριση και για θεραπευτική χρήση ενάντια στους χρόνιους πονοκεφάλους αλλά και στις ημικρανίες.

Τα πλεονεκτήματά του

Η νέα ενέσιμη θεραπεία, Daxxify, όπως ακριβώς και το Botox, βασίζεται στην ικανότητα της βοτουλινικής τοξίνης να παγώνει τα νεύρα χωρίς να φθάνει στο αίμα-με τη σωστή εφαρμογή- και έτσι δεν προκαλεί προβλήματα υγείας ή άλλες σοβαρές παρενέργειες. Στα plus του νέου Daxxify είναι ότι μπορεί να μειώσει την «ένταση» των ρυτίδων για περίπου έξι μήνες, περισσότερο δηλαδή από ότι θα συνέβαινε με την εφαρμογή του Botox. Έτσι, όσοι και όσες επιλέξουν τελικά το Daxxify δεν θα χρειάζεται να επιστρέφουν στο ιατρείο κάθε τρεις μήνες για να επαναλάβουν τη θεραπεία.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις μελέτες ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων που έχουν δοκιμάσει ήδη το Daxxify αναφέρει ήπιες ή σχεδόν καθόλου ρυτίδες τέσσερις μήνες μετά από την έγχυση.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Like a pro: Το απόλυτο beauty trick για να κάνετε την τέλεια γραμμή eyeliner

xristiana

Το νέο beauty trend στο TikTok θέλει να εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας κεράσια

xristiana

Μάτια: Ο παράγοντας που αυξάνει τον κίνδυνο γλαυκώματος – Δεν φαντάζεστε ποιος είναι

xristiana