ΚεντρικήΟμορφιά

Tips για να βρεις το ιδανικό άρωμα για εσένα

23/10/2023

Η μεγάλη ποικιλία αρωμάτων στην αγορά μερικές φορές δεν βοηθάει έτσι ώστε να επιλέξουμε το κατάλληλο. Για να γίνει πιο εύκολη αυτή η επιλογή υπάρχουν μερικά tips που μπορούμε να ακολουθήσουμε.

Αρχικά θα πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που ψάχνεις δηλαδή την ένταση, την κατεύθυνση και την ποιότητα του αρώματος. Θέλεις ένα διακριτικό άρωμα που θα μπορείς να το φοράς καθημερινά με τα πάντα ή ένα έντονο άρωμα που θα κάνει αισθητή την παρουσία σου με το που μπαίνεις σε ένα δωμάτιο; Σκέψου το είδος των αρωμάτων που συνήθως σου αρέσουν, προτιμάς κάτι γλυκό ή κάτι πιο πικάντικο; Όσον αφορά στην ποιότητά του χρειάζεται να σκεφτείς ποιο είναι αυτό που ταιριάζει στις αξίες και στις προσωπικές σου ανάγκες-ίσως ένα με vegan φόρμουλα.

Αφού πια έχεις καταλήξει στα παραπάνω θα πρέπει να ξεκινήσεις τις δοκιμές. Ακριβώς επειδή η μυρωδιά είναι μία προσωπική υπόθεση μην επιλέξεις ένα άρωμα με βάση τη δημοτικότητά του ή επειδή σου άρεσε όταν το μύρισες σε μια φίλη σου. Θα πρέπει πρώτα να το δοκιμάσεις πάνω σου καθώς το pH του δέρματος και το περιβάλλον μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο μυρίζει ένα άρωμα σε κάθε άτομο ξεχωριστά. Μια καλή λύση είναι να προμηθευτείς τα αρώματα που σου άρεσαν περισσότερο σε travel size έτσι ώστε να τα δοκιμάσεις για μερικές μέρες. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να ανακαλύψεις την διάρκεια ζωής του αρώματος και πόσο μπορεί να αλλάξει η μυρωδιά του μέσα στην ημέρα και να καταλήξεις σε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αυτοάνοσα Νοσήματα: Τα 7 συχνότερα – Ύποπτα συμπτώματα και θεραπείες

xristiana

Από ποιες τροφές θα πάρετε την υπερπολύτιμη βιταμίνη Κ: Απαραίτητη για καρδιά και οστά

xristiana

Της λέω χωρίζουμε…φεύγω. Πηγαίνει στην κουζίνα και ακούω ένα μπαμ…

xristiana