ΚεντρικήΟμορφιά

Έχεις μαύρους κύκλους; Όλα όσα δεν πρέπει να κάνεις

23/10/2023

Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίζεις κι εσύ καθημερινά όπως και οι περισσότερες γυναίκες άλλωστε. Σίγουρα γνωρίζεις πως ένας τρόπος για να τους καμουφλάρεις άμεσα είναι με το μακιγιάζ όμως ξέρεις τι δεν πρέπει να κάνεις ώστε να μην τους ενισχύεις και φαίνονται περισσότερο;

Beauty sleep
Πρέπει να θυμάσαι πως η έλλειψη ποιοτικού ύπνου είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μαύρους κύκλους. Όταν δεν κοιμάσαι αρκετά τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται με αποτέλεσμα την ερυθρότητα στα μάτια και τους μαύρους κύκλους κάτω από αυτά.

Προστασία από τον ήλιο
Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι πιο ευαίσθητη και λεπτή. Όταν λοιπόν δεν την προστατεύεις από τον ήλιο το δέρμα με την πάροδο των χρόνων γίνεται όλο και πιο λεπτό και τα σημάδια γήρανσης πιο έντονα. Μην παραλείπεις λοιπόν την αντηλιακή ματιών και φυσικά τα γυαλιά ηλίου σου.

Η σωστή κρέμα ματιών
Θα πρέπει να σου πούμε πως καμιά κρέμα ματιών δε μπορεί να εξαλείψει την όψη των μαύρων κύκλων. Αυτό όμως που μπορούν σίγουρα να κάνουν είναι να προλάβουν την επιδείνωση της κατάστασης και να ανακουφίσουν. Συστατικά όπως βιταμίνη C και αζελαϊκο οξύ είναι κατάλληλα για να δώσουν λάμψη.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Σεισμική δόνηση στο Αρκαλοχώρι

xristiana

Το καλό πρωινό ενισχύει τη γυναικεία γονιμότητα

xristiana

Διαδραστική έκθεση Ρομποτικής Τεχνολογίας και ομιλία

xristiana