ΚεντρικήΟμορφιά

Oι διαφορές αλλά και τα οφέλη των hair serum και hair oil

3/10/2023

Η πληθώρα των προϊόντων που μπορούμε να βρούμε στην αγορά για την περιποίηση των μαλλιών μας αρκετές φορές μας μπερδεύει δημιουργώντας έτσι σύγχυση ως προς το τι τελικά το πιο κατάλληλο για τον δικό μας τύπο μαλλιών.

Τα πράγματα όμως είναι πιο απλά από όσο νομίζουμε και παρακάτω θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις αν το serum ή το λάδι μαλλιών είναι το ιδανικό για εσένα.

Ένα λάδι μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στα μαλλιά αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής. Διεγείρει το τριχωτό, διατηρεί την υγρασία των τριχών αλλά και το μήκος τους.

Το serum μαλλιών είναι ένα πιο ελαφρύ προϊόν που στην ουσία καλύπτει μόνο την εξωτερική τους επιφάνεια και λειτουργεί προστατευτικά. Μειώνει το φριζάρισμα, προσθέτει λάμψη, προστατεύει από την υγρασία και τη φθορά των θερμαντικών εργαλείων.

Αν χρειάζεσαι ένα προϊόν που θα θρέψει τα μαλλιά σου τότε καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα λάδι που θα επηρεάσει άμεσα την υγεία τους ενώ αν χρειάζεσαι λάμψη ή προστασία τότε το hair serum είναι το κατάλληλο για εσένα.

Eπίσης τα hair oils είναι ιδανικά για ξηρά μαλλιά καθώς δε θα αφήσουν ιδιαίτερη λιπαρότητα ενώ τα serum είναι προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους μαλλιών αλλά είναι πιο κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά ή επιρρεπή στο φριζάρισμα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Γιατί έχετε μυικούς σπασμούς – Πότε είναι σημάδι καρκίνου

xristiana

Διαδικτυακή Ημερίδα: «Μύθοι και Αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια»

xristiana

Τι πρέπει να κάνετε αμέσως μετά το σεξ χωρίς προστασία ή με αστοχία στο προφυλακτικό

xristiana