ΚεντρικήΟμορφιά

Το μυστικό των celebrities που «σβήνει» τις ρυτίδες

18/10/2023

Η δημιουργία ρυτίδων είναι δυστυχώς κάτι αναπόφευκτο για όλες μας και φυσικά από αυτό δεν εξαιρούνται ούτε οι αγαπημένες μας celebrities. Σίγουρα πολλές από αυτές έχουν τη δυνατότητα και την πρόσβαση σε πολλά είδη θεραπειών αλλά και αισθητικών επεμβάσεων όμως υπάρχει ένα μυστικό που το γνωρίζουν όλες οι σταρς και μπορείς να το κάνεις κι εσύ μόνη σου στο σπίτι για να δεις άμεσα αποτελέσματα.

Φυσικά πρόκειται για το face massage στο οποίο «ορκίζονται» εγχώριες αλλά και παγκοσμίου επιπέδου celebrities. Οι ειδικές μαλάξεις στο πρόσωπο με τα δάχτυλα, με jade rollers, με gua sha ή και με cryo balls βοηθούν σε μεγάλο βαθμό (όταν γίνονται σε καθημερινή βάση) για να διατηρήσουμε μια λεία και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Πριν ξεκινήσεις λοιπόν αυτές τις κινήσεις μασάζ εφάρμοσε έναν ορό ή ένα face oil στο πρόσωπό σου για να επωφεληθείς από τα θρεπτικά τους συστατικά ενώ κάνεις μασάζ. Θα πάρει μόνο 5 λεπτά από το χρόνο σου και τα αποτελέσματα θα σε «αποζημιώσουν». Φυσικά θα χρειαστεί να είσαι επιμελής και να μην το παραμελείς αν θέλεις να δεις διαφορά στο πρόσωπό σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ζώδια;

xristiana

Μετάλλαξη Όμικρον 2: Τα συμπτώματα που δείχνουν αν νοσείτε, χωρίς θετικό τεστ

xristiana

Μωσαϊκό με επικάλυψη σοκολάτας και φράουλες

xristiana