ΚεντρικήΟμορφιά

Το «μαργαριταρένιο ξανθό» είναι το πιο λαμπερό hair color trend αυτήν τη στιγμή

14/10/2023

Το «μαργαριταρένιο ξανθό» είναι το πιο λαμπερό hair color trend στον κόσμο με πάνω από 194 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη απόχρωση που αποτελεί μια ωραία αλλαγή από τις πιο ζεστές ξανθές, μελί ανταύγειες και έχει πολύ μεγαλύτερη διάσταση από ένα τυπικό, πλατινέ ξανθό χρώμα.

«Το μαργαριταρένιο ξανθό μοιάζει κυριολεκτικά με τη λάμψη ενός μαργαριταριού χάρη στους απαλούς, ψυχρούς τόνους του και τις πινελιές ασημιού, πλατίνας και ανοιχτού κίτρινου», λέει στο Bustle η Abby Haliti, ιδρύτρια του Abby Haliti Color Studio.

 

Η ομορφιά ενός μαργαριταρένιου ξανθού πηγάζει από το γεγονός ότι δεν είναι μόνο ένα χρώμα, αλλά πολλαπλές αποχρώσεις ανακατεμένες μεταξύ τους, και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να το έχετε κατά νου όταν ζητάτε από τον κομμωτή σας την συγκεκριμένη απόχρωση.Ο συνδυασμός του κίτρινου, του ασημένιου και του λευκού είναι αυτό που κάνει αυτή την απόχρωση να ξεχωρίζει από τις άλλες ξανθές αποχρώσεις. «Έχει μια ελαφρώς πιο βαθιά εμφάνιση και μια λεπτή λάμψη», λέει η Haliti.

Η ομορφιά ενός μαργαριταρένιου ξανθού πηγάζει από το γεγονός ότι δεν είναι μόνο ένα χρώμα, αλλά πολλαπλές αποχρώσεις ανακατεμένες μεταξύ τους, και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να το έχετε κατά νου όταν ζητάτε από τον κομμωτή σας την συγκεκριμένη απόχρωση.

Ο συνδυασμός του κίτρινου, του ασημένιου και του λευκού είναι αυτό που κάνει αυτή την απόχρωση να ξεχωρίζει από τις άλλες ξανθές αποχρώσεις. «Έχει μια ελαφρώς πιο βαθιά εμφάνιση και μια λεπτή λάμψη», λέει η Haliti. «Το ξανθό του πάγου, από την άλλη πλευρά, είναι εξαιρετικά ανοιχτόχρωμο και χλωμό, και συχνά εμφανίζεται λευκό ή ασημένιο».

Σημειώστε ότι επειδή είναι τόσο δυναμικό, το περλέ ξανθό μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Σύμφωνα με τη Haliti, περιλαμβάνει τη λεύκανση των μαλλιών σας, την τόνωση για να δημιουργηθεί το ιριδίζον εφέ και στη συνέχεια τη διατήρησή του με τακτική συντήρηση.

Καθώς μιλάτε με τον κομμωτή σας, χρησιμοποιήστε λέξεις- κλειδιά όπως πλατινέσταχτί ή ξανθό με ψυχρούς τόνους -έναντι του ζεστού ή χρυσού ξανθού. Η Haliti συνιστά, επίσης, να έχετε μαζί σας μια φωτογραφία για να δείξετε στον κομμωτή σας τι ακριβώς θέλετε.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

xristiana

Πλούσιος και… επικίνδυνος: Ο Μπερνάρ Αρνό έχει ανθρακικό αποτύπωμα 1.270 φορές υψηλότερο από έναν μέσο Γάλλο

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana