ΚεντρικήΟμορφιά

Τα tips που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τη λιπαρότητα στα μαλλιά

16/10/2023

Η λιπαρότητα στα μαλλιά είναι μια αντιαισθητική και καθόλου ευχάριστη κατάσταση. Σε κάνει πολλές φορές να χάνεις την αυτοπεποίθηση σου και να μην νιώθεις όμορφα μέσα στο περιβάλλον στο οποίο κινείσαι. Πώς μπορείς λοιπόν να την αντιμετωπίσεις ώστε να μην χάνεις ποτέ την καλή σου ενέργεια; Εμείς σου δίνουμε δυο tips! 

#1 Καθάρισε τη βούρτσα των μαλλιών σου

Η βούρτσα όπως και η χτένα αποτελούν απαραίτητα εργαλεία για το styling των μαλλιών. Τα χρησιμοποιείς καθημερινά και βασίζεις την εμφάνιση σου σε αυτά, όμως όπως φροντίζεις για τα μαλλιά σου, έτσι ακριβώς θα πρέπει να φροντίζεις και για την καθαριότητα των εργαλείων αυτών. 

Στη βούρτσα και τη χτένα συγκεντρώνονται υπολείμματα από προϊόντα styling, τρίχες που έχουν πέσει, καθώς και φυσικά έλαια των μαλλιών. Θα πρέπει να καθαρίζεις αυτά τα εργαλεία με σαμπουάν δηλαδή να τα πλένεις και να τα αφήνεις να στεγνώνουν πολύ καλά μέχρι την επόμενη χρήση. 

#2 Κάνε πολύ καλό ξέβγαλμα 

Πολλές φορές δεν έχεις την πολυτέλεια να απολαύσεις το μπάνιο σου με αποτέλεσμα να μην ξεπλένεις καλά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σου. Άλλαξε αυτήν τη συνήθεια αφιερώνοντας ένα λεπτό παραπάνω στο μπάνιο ώστε να διώξεις με άφθονο νερό την ποσότητα των προϊόντων περιποιησης που έχεις εφαρμόσει και τυχόν υπολείμματα τους. 

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Άγιος Δημήτριος ο Οινοπώλης

xristiana

Νοσηλεία για λοίμωξη σε μικρή ηλικία φέρνει πιο κοντά την άνοια

xristiana

Νατάσσα Μποφίλιου: Δύο Συναυλίες «Με Άλλα Μάτια» Στο Σκοτάδι Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

xristiana