ΚεντρικήΟμορφιά

Ενίσχυσε το στυλ σου με αυτά τα tips

16/10/2023

Ένα όμορφο και προσεγμένο ντύσιμο μπορεί να μας φτιάξει την διάθεση, αφού τονώνει την αυτοπεποίθησή μας και μας κάνει να νιώθουμε τον θαυμασμό των γύρω μας. Αν θέλεις και εσύ να δεις πως μπορείς να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να ενισχύσεις το στυλ σου, δεν έχεις παρά να διαβάσεις το παρακάτω άρθρο και να βρεις τα ωραιότερα tips που θα σε αναδείξουν σε fashioniconσε κάθε σου έξοδο!

  1. Πες ναι στα έντονα χρώματα

Ίσως αυτό να σου φαίνεται δύσκολο αν είσαι λάτρης των κλασικών επιλογών και των minimallooks, όμως τα έντονα χρώματα θα αναβαθμίσουν το στυλ σου και θα κάνουν πιο σύγχρονη την εικόνα σου. Για την φετινή σεζόν το κόκκινο χρώμα αναδεικνύεται στο απόλυτο trend, οπότε μια κόκκινη πινελιά στο lookσου είναι must. Μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες ή να προτιμήσεις μια leatherκόκκινη φούστα που θα τονίσει την πιο θηλυκή πλευρά του εαυτού σου.

  • Πρόσθεσε αξεσουάρ στο ντύσιμό σου

Οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν την διαφορά στο ντύσιμό σου, για αυτό φρόντισε να προσθέσεις στα looks σου ορισμένα αξεσουάρ που θα απογειώσουν το στυλ σου. Τα δικά μας αγαπημένα αξεσουάρ είναι αναμφισβήτητα τα κοσμήματα, τα οποία extraλαμπερά, π.χ. κοσμήματα γυναικεία με στρας, ή πιο απλά, π.χ. μαρτάκια 2024, μπορούν να συνοδεύσουν τόσο τις πρωινές όσο και τις βραδινές εμφανίσεις σου. Επίλεξεalltimeclassicκομμάτια που θα έχεις για χρόνια στην κοσμηματοθήκη σου και επένδυσε στο στυλ σου!

  • Keep it simple

Η απλότητα είναι απόλυτα chic, για αυτό αν θέλεις να αναβαθμίσεις το στυλ σου υιοθέτησε την minimalαισθητική. Διατήρησε καθαρές γραμμές στο ντύσιμό σου, φρόντισε το lookσου να μην αποτελείται από πάρα πολλά κομμάτια και προτίμησε basic fashion pieces που αποπνέουν μοντέρνο χαρακτήρα. Για παράδειγμα φόρεσε ένα τζιν παντελόνι με ένα λευκό t-shirtκαι ένα blazer. Μπορεί να σου φαίνεται πολύ απλό, όμως η επιλογή των κατάλληλων κομματιών και τα αξεσουάρ θα απογειώσουν το look σου.

  • Ψώνισε vintage

Τα vintage κομμάτια είναι ακόμη ένας υπέροχος τρόπος για να κάνεις level up οποιοδήποτε ντύσιμο. Στην αγορά θα βρεις δεκάδες καταστήματα με vintageρούχα ώστε να ανακαλύψεις ανάμεσα στους θησαυρούς τους τα δικά σου αγαπημένα κομμάτια και να δημιουργήσεις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Αναζήτησε vintagejackets, leather παντελόνια, ιδιαίτερες τσάντες που θα πρωταγωνιστήσουν στα looks σας και ό,τι άλλο σας αρέσει. Η αγορά vintage ρούχων και αξεσουάρ είναι ό,τι πιο trendyμπορείτε να κάνετε!

Related posts

ΟΑΕΔ: Παράταση Αιτήσεων Για Το Πρόγραμμα 3.400 Νέων Θέσεων Εργασίας

xristiana

Πώς τα Χριστούγεννα μπορούν να ενισχύσουν την ανδρική γονιμότητα

xristiana

Ένα διαφορετικό δρώμενο ενάντια στη βία και τον σχολικό εκφοβισμό με τη συμμετοχή μαθητών δημοτικού και γυμνασίου του δήμου Νεάπολης-Συκεών

xristiana