9/10/2023
Υλικά
- 250 γρ. φουντούκι τριμμένο (ή ότι άλλο ξηρό καρπό θέλετε)
- 50 γρ μαργαρίνη ή βούτυρο ή ηλιέλαιο (βάζετε ότι θέλετε)
- 1 πορτοκάλι το ξύσμα του (προαιρετικά)
- 1 πορτοκάλι το χυμό του
- 250 γρ. κουβερτούρα
- 2 κ.σούπας ζάχαρη
Οδηγίες μαγειρέματος
Βήμα 1 Σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά ρίχνουμε κουβερτούρα, βούτυρο, ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Κατόπιν προσθέτουμε ξύσμα, χυμό, φουντούκι. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο να σφίξει η σοκολάτα. Πλάθουμε τα σοκολατάκια και τα διατηρούμε στο ψυγείο. Μπορείτε να τα κάνετε και νηστίσιμα. (εγώ έβαλα άχνη)