ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτή η μάσκα προσώπου θα μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων

24/10/2023

Ο χρόνος μας ωριμάζει και μας κάνει πιο σοφές, όμως αναπόφευκτα αφήνει επάνω μας τα σημάδια από το πέρασμα του.

Σημάδια γήρανσης όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες έρχονται να μας υπενθυμίσουν όχι πόσο μεγαλώσαμε, αλλά πόσο σημαντική είναι η φροντίδα της επιδερμίδας μας από μικρή κιόλας ηλικία αλλά και αργότερα, ώστε η όψη της να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο νεανική. 

Ανάμεσα στις αγαπημένες beauty συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση και το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι οι μάσκες προσώπου και αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να δώσεις μια περιουσία για να εφαρμόσεις ένα τέτοιο προϊόν στο πρόσωπο. 

Αν θέλεις κάτι οικονομικό και το οποίο θα συμβάλλει συμπληρωματικά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, εμείς σου προτείνουμε την ακόλουθη μάσκα προσώπου την οποία μπορείς να φτιάξεις εύκολα μόνη σου στο σπίτι, με απλά υλικά. 

Για τη μάσκα θα χρειαστείς: 2 ώριμα αβοκάντο, μια κουταλιά της σούπας μέλι και μια κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο. 

Λιώσε τα αβοκάντο σε ένα μπολ και στη συνέχεια πρόσθεσε το μέλι και τη σκόνη κακάο. Ανακάτεψε τα υλικά αυτά πολύ καλά μέχρι να πετύχεις ένα ομοιογενές μείγμα. Άπλωσε τη μάσκα στην επιδερμίδα σου και άφησε την να δράσει για είκοσι λεπτά. Έπειτα, μπορείς να την ξεβγάλεις με άφθονο χλιαρό νερό.

Τα ευεργετικά συστατικά αυτών των υλικών θα σου χαρίσουν μια πιο λεία, γεμάτη και νεανική επιδερμίδα!

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ νότια της Κρήτης

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Για Τη Φλόγα Από Την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού

xristiana