ΚεντρικήΟμορφιά

DIY beauty: Μάσκες προσώπου με μόλις δυο υλικά που θα σε δροσίσουν!

2/8/2023

Tο καλοκαίρι στις διακοπές μας ερχόμαστε πιο κοντά στη φύση και σίγουρα έχουμε περισσότερο χρόνο να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας.

Μια ωραία και παιχνιδιάρικη απασχόληση είναι να κάνουμε “beauty party” με τις φίλες μας ένα βράδυ και να φτιάξουμε με τα χεράκια μας τις πιο απολαυστικές μάσκες προσώπου που θα μας ανακαφούσισουν, ενυδατώσουν και φρεσκάρουν.

Είναι με υλικά όλες τόσο ευεργετικά που θα δώσουν αυτό το extra boost που χρειαζόμαστε! Επίσης κράτησέ τες γιατί είναι τόσο οικονομικές και πανεύκολες που θα σου λύσουν τα χέρια!

Με μόλις δυο υλικά, δηλαδή φτιάχνονται σε δευτερόλεπτα!

#Θρεπτική μάσκα με μέλι και γιαούρτι:

Αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας μέλι με 1 κουταλιά της σούπας απλό γιαούρτι. Απλώστε στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 15-20 λεπτά πριν ξεπλύνετε.

#Αναζωογονητική μάσκα αβοκάντο και μπανάνας:

Πολτοποιήστε 1/2 ώριμο αβοκάντο και 1/2 ώριμη μπανάνα μαζί. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το να καθίσει για 15 λεπτά πριν ξεπλυθείτε.

#Καταπραϋντική μάσκα βρώμης και γάλακτος:

Συνδυάστε 2 κουταλιές της σούπας αλεσμένο πλιγούρι βρώμης με 2 κουταλιές της σούπας γάλα. Απλώστε στο πρόσωπό σας και αφήστε το να στεγνώσει για 15-20 λεπτά πριν ξεπλύνετε απαλά.

#Μάσκα λάμψης με κουρκουμά και λεμόνι:

Αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας σκόνη κουρκουμά με 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού. Απλώστε στο πρόσωπό σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, και αφήστε το να δράσει για 10-15 λεπτά πριν ξεπλυθείτε.

#Ενυδατική μάσκα αγγουριού και αλόης βέρα:

Ανακατέψτε 1/2 αγγούρι με 2 κουταλιές της σούπας τζελ αλόης βέρα. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά πριν ξεπλύνετε.

Πιστεύω πως σας έπεισα αλλά και σας έδωσα και μια καλή αφορμή για καλοκαιρινό μποτέ στο σπίτι με τις φίλες σας!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Innovation Challenge in Thessaloniki Tech4Good by Accenture

xristiana

Αιμοδοσία Στον Άγιο Νικόλαο Αρετσούς

xristiana

Άνοια: Ο παράγοντας που τριπλασιάζει τον κίνδυνο για αυτούς τους 70ρηδες

xristiana