ΚεντρικήΟμορφιά

Sunkissed makeup: Πώς να πετύχεις το trend που κάνει θραύση στο TikTok

2/8/2023

Αυτή τη στιγμή το «Sunkissed Makeup» έχει πάνω από 378,7 εκατομμύρια προβολές στο TikTok με τους δημιουργούς να μοιράζονται ακριβώς πώς δημιούργησαν το look.

Η τελευταία τάση «Sunkissed Makeup» είναι ουσιαστικά να δίνετε στο δέρμα σας ένα λαμπερό, ηλιοκαμένο look που εξακολουθεί να φαίνεται φυσικό. Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσετε highlighter για να δημιουργήσετε λάμψη, αλλά ένα άλλο βασικό συστατικό είναι να χρησιμοποιήσετε ρουζ για να δημιουργήσετε ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα στα ψηλά σημεία του προσώπου σας που θα ήταν πιο επιρρεπή στο κάψιμο.

Πώς θα πετύχετε αυτό το look;

Προετοιμασία δέρματος

Μια δημιουργός, η Ria (@caeliya), έδειξε πώς δημιούργησε ένα εκπληκτικό μακιγιάζ με ηλιοκαμένο δέρμα, ξεκινώντας με το να κάνει το δέρμα της να φαίνεται δροσερό και ζουμερό, αντί για λαμπερό. Εφάρμοσε μια αντηλιακή κρέμα και μόνο τότε άρχισε να εφαρμόζει το μακιγιάζ στη φρέσκια επιδερμίδα της.

Bronzer

Ο makeup artist, Hindash, έδειξε πώς έβαλε προσεκτικά ένα φωτοστέφανο από κρεμώδες bronzer γύρω από την περίμετρο του προσώπου, καθώς και στα ψηλά σημεία – όπως η γέφυρα της μύτης και οι κορυφές των μάγουλων – όπου θα έπεφτε φυσικά ο ήλιος για να αποκτήσει μια ζεστή ηλιοκαμένη βάση.

@hindash

❤️‍🔥SUNKISSED SKIN❤️‍🔥 featuring @maiyackout222 – shop the products in my bio. #hindash #makeup #blush #fyp #foryoupage #nakeuptutorial #tutorial

♬ original sound – Hindash
Καμένο” ρουζ
Μια άλλη δημιουργός, η Eden Weiss, αποκάλυψε ότι το ενισχυμένο ρουζ είναι το μυστικό για να πετύχετε το ηλιοκαμένο μακιγιάζ.
Απλώστε λίγο ρουζ στα ζυγωματικά και τη μύτη σας- είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με μια μικρή ποσότητα, ώστε να μπορείτε να το χτίσετε – είναι πολύ πιο εύκολο να προσθέσετε περισσότερο ρουζ παρά να το αφαιρέσετε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αναμείξετε το ρουζ σας σε σχήμα “W”, ξεκινώντας από το ζυγωματικό σας, κατεβαίνοντας προς το μήλο του μάγουλου, ανεβαίνοντας κατά μήκος της μύτης- και επαναλάβετε στο άλλο μάγουλο. Μπορείτε επίσης να απλώσετε λίγο ρουζ στο μέτωπό σας, ακριβώς πάνω από τους κροτάφους σας αλλά κάτω από τη γραμμή των μαλλιών σας, καθώς αυτό είναι ένα άλλο ψηλό σημείο του προσώπου που δέχεται περισσότερο τον ήλιο.
Μπρονζέ σκιά ματιών
Τέλος, η δημιουργός, Amanda Khamkaew, χρησιμοποίησε μια παλέτα με μπρονζέ τόνους για να δώσει στα μάτια της ένα ζεστό ηλιόλουστο χρώμα με ματ καφέ χρώμα κάτω από τα μάτια της και μια διασπορά χρυσής λάμψης στα βλέφαρά της.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή βίντεο: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κολοκύθα: Φτιάξε μόνη σου την πιο τέλεια μάσκα προσώπου

xristiana

Ο μεγάλος σεισμός της Θεσσαλονίκης

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana