ΚεντρικήΥγεία

Πώς ο τρόπος ζωής μας αποκαλύπτει την ασφάλεια υγείας που χρειαζόμαστε

21/7/2023

Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι για μία εργαζόμενη μητέρα να φροντίζει τις οικογενειακές και επαγγελματικές τις και παράλληλα, να επενδύει στην ευεξία της;

Τελικά, είναι εφικτό για έναν σύγχρονο επαγγελματία να μένει πιστός ή πιστή στο πρόγραμμά του και την ίδια ώρα, να διαχειρίζεται το στρες της καθημερινότητας και να μην παραμελεί τον εαυτό του;

Η αλήθεια είναι πως η ποιότητα ζωής που απολαμβάνουμε, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υγεία μας. Και όπως γνωρίζουμε, η υγεία μας είναι σε πολλές περιπτώσεις η «αντανάκλαση» του τρόπου ζωής μας. Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι δεν υπάρχει μία λύση για όλους, σε ό,τι αφορά στη διασφάλιση της καλής υγείας. Διότι ο καθένας μας είναι διαφορετικός και επιλέγει να ακολουθεί έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Το κλειδί λοιπόν είναι να υιοθετήσουμε υγιεινές συνήθεις στην καθημερινότητά μας που θα μας βοηθούν να ζούμε καλύτερα. Τι θα λέγατε αν αυτό το κλειδί ήταν η ασφάλεια υγείας μας; Mία ασφάλεια που δεν θα περιοριζόταν στην παροχή ιατρική κάλυψης σε περίπτωση ενός έκτακτου περιστατικού υγείας, αλλά θα προσαρμοζόταν στις ανάγκες μας και θα μας βοηθούσε να ζούμε καλύτερα μέρα με την ημέρα;

Μία «ασπίδα» ασφάλειας και φροντίδας γύρω από εμάς, όπου κι αν βρισκόμαστε

Το ερώτημα είναι, βέβαια, το εξής. Ποια είναι η ασφάλεια υγείας που μπορεί να μας παρέχει την απαραίτητη ευελιξία, για να φροντίζουμε τις ξεχωριστές μας ανάγκες, με βάση τη δική μας μοναδικότητα;

Η απάντηση είναι απλή. Διότι αυτό που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να επιλέξουμε μία ασφάλεια υγείας που προσαρμόζεται στο προφίλ μας, ένα πρόγραμμα που μέσα από τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία θα φέρει στα χέρια μας, με ευελιξία και αμεσότητα, τις υπηρεσίες που έχουμε ανάγκη. Και αυτή η ασφάλεια δεν είναι άλλη από εκείνη που προσφέρει η Generali Ασφαλιστική. To Οικοσύστημα Φροντίδας & Υγείας Life On.

Τι είναι το Οικοσύστημα Φροντίδας & Υγείας Life On και γιατί αξίζει την προσοχή μας;

Για αρχή… είναι πολλά περισσότερα από μία απλή ασφάλιση υγείας.

Γιατί στο Life On οι παραδοσιακές καλύψεις και διαδικασίες της ασφάλισης, πλαισιώνονται με υπηρεσίες, εργαλεία και εφαρμογές που είναι δίπλα μας κάθε στιγμή για να διευκολύνουν την καθημερινότητα μας, να επιτρέψουν μία απρόσκοπτη εξυπηρέτηση αλλά κυρίως να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής μας. Το Life On, είναι το «πάντρεμα» της ασφάλισης με την πρόληψη και τις αξίες του ευ ζην.

Γι’ αυτό και είναι κάτι περισσότερο από μία ιδιωτική ασφάλιση υγείας. Επιπλέον, μας δίνει τον έλεγχο των επιλογών στα χέρια μας καθώς μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, σύμφωνα με τις ανάγκες, τα θέλω και τον προϋπολογισμό μας.

Επιλέγοντας, λοιπόν, το Οικοσύστημα Φροντίδας & Υγείας Life On της Generali, μας δίνουμε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε μία προηγμένη και προσωπική ασφάλεια υγείας, η οποία λειτουργεί ως μία ισχυρή «ασπίδα» γύρω από εμάς, όπου κι αν βρισκόμαστε.

diadromos.jpg

Τα πλεονεκτήματα μίας ολοκληρωμένης και εξατομικευμένης ασφάλειας υγείας

Ποιες είναι όμως οι υπηρεσίες υγείας και ευεξίας που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα;

Το πρόγραμμα Life On συνδυάζει πέντε διαφορετικούς άξονες προστασίας: Πρόληψη, Γιατροί και Εξετάσεις, Νοσηλεία, Αποκατάσταση, Υπηρεσίες. Κάθε άξονας, μάλιστα, προσφέρει μία πληθώρα επιλογών, για να διαλέξουμε εκείνες που μας ταιριάζουν για να διαμορφώσουμε το δικό μας, προσωπικό, οικοσύστημα υγείας.

Κάπως έτσι, μας δίνει πρόσβαση σε ένα κορυφαίο δίκτυο νοσοκομείων στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε 24/7 τηλεσυνεδρίες με γιατρούς πολλαπλών ειδικοτήτων με την εφαρμογή My e-Doctor, μας παρέχει έναν ψηφιακό σύμβουλο υγείας στο κινητό μας με το My Health IQ app με προσωποποιημένα tips υγείας για να ζούμε καλύτερα, μας δίνει τη δυνατότητα να γυμναζόμαστε όπου κι αν βρισκόμαστε με την πλατφόρμα My e-Gym, ενώ παράλληλα μας προσφέρει προνομιακή πρόσβαση για συνεδρίες με ψυχολόγους, για να διασφαλίζουμε παράλληλα και την ψυχική μας υγεία.

Εμείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να διαμορφώσουμε την ιδανική ασφάλεια υγείας για εμάς, είναι να χρησιμοποιήσουμε το online εργαλείο υπολογισμού ασφαλίστρων και να διαμορφώσουμε τον δικό μας συνδυασμό, ο οποίος θα ταιριάζει στις ανάγκες και το budget που σκοπεύουμε να διαθέσουμε. Και αν χρειαστούμε επιπλέον διευκρινήσεις ή παραμετροποιήσεις, ένας σύμβουλος Generali θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας για να μας καθοδηγήσει στην κατάλληλη λύση για εμάς.

askisi.jpg

Γιατί τελικά, όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, όσες και αν είναι οι ιδιομορφίες που διαφοροποιούν την καθημερινότητά μας, υπάρχει ένα κοινό σημείο στο οποίο συμπίπτουμε: Στην ανάγκη για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, γεμάτη υγεία.

Αν αναζητούμε, λοιπόν, μία ευέλικτη και προσωποποιημένη ασφάλεια υγείας, η οποία θα προσαρμόζεται στη μοναδικότητα και τις ιδιαίτερες ανάγκες μας, τότε το Οικοσύστημα Φροντίδας & Υγείας Life On της Generali αξίζει την προσοχή μας. Αφού συνδυάζει διαφορετικές νοσοκομειακές και εξωνοσοκομειακές καλύψεις υγείας, με επιπρόσθετες υπηρεσίες ευ ζην και ψηφιακά εργαλεία εξυπηρέτησης που είναι πάντα και παντού προσβάσιμα. Με αυτόν τον τρόπο μας κάνει να αισθανόμαστε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια, φροντίζοντας παράλληλα για τη σωματική και την ψυχική μας υγεία.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πηγή: https://www.onmed.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.onmed.gr

Related posts

Της λέω χωρίζουμε…φεύγω. Πηγαίνει στην κουζίνα και ακούω ένα μπαμ…

xristiana

Καραμέλες μελατονίνης στα παιδιά: Οι σοβαροί κίνδυνοι

xristiana

Καρκίνος: Τι μπορεί να δείξει το κάθε στάδιο και τα θεραπευτικά σχήματα

xristiana