ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα ανανεώσεις το αντηλιακό στο πρόσωπο χωρίς να χαλάσεις το μακιγιάζ σου

24/6/2023

Αντηλιακό και καλοκαίρι πάνε μαζί! Όχι μόνο το αντηλιακό σώματος αλλά και η προστασία που αφορά στην επιδερμίδα του προσώπου είναι απαραίτητα συστατικά για απολαυστικές βόλτες με ασφάλεια κάτω από τον ήλιο.

Συχνά όμως πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι η προστασία κάτω από τον ήλιο δεν μπορεί να είναι επαρκής όταν στη μέση μπαίνει ο παράγοντας «μακιγιάζ». Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει, αφενός γιατί μπορείς πάντοτε να εφαρμόζεις αντηλιακό προσώπου πριν ξεκινήσεις να βάφεσαι και αφετέρου, επειδή μπορείς να φρεσκάρεις και να ανανεώσεις την αντηλιακή προστασία χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ. 

Ας δούμε τώρα ποια είναι αυτά τα προϊόντα…

Μια από τις πολύ δημοφιλείς επιλογές στην αγορά είναι τα αντηλιακά προσώπου σε μορφή stick. Αυτές οι φόρμουλες οι οποίες μεταφέρονται εύκολα και μπορείς να έχεις ένα τέτοιο stick πάντα μαζί σου στην τσάντα, επιτρέπουν την ανανέωση της προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία on the go. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως όπου κι αν βρίσκεσαι, με ένα πέρασμα πάνω από το μακιγιάζ θα δώσεις στην επιδερμίδα σου αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Απλώνεις λίγη ποσότητα και στη συνέχεια κάνεις καλό blending είτε με τα δάχτυλα σου αρκεί να είναι καθαρά είτε με ένα beauty sponge δηλαδή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ που θα το χρησιμοποιείς για αυτόν τον σκοπό. 

Άλλη μια εξίσου δημοφιλής κι αγαπητή επιλογή στην αγορά των αντηλιακών πρόταση είναι τα αντηλιακά προσώπου σε μορφή spray. Παλαιότερα ίσως υπήρχε μια αμφιβολία ως προς το κατά πόσο αυτά τα προϊόντα είναι κατάλληλα για ανανέωση της προστασίας πάνω από το μακιγιάζ. Πολλές γυναίκες θεωρούσαν ότι ίσως το προϊόν να χαλάσει το beauty look τους, όμως αυτή η ελαφριά φόρμουλα θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος το καλοκαίρι. Προτίμησε μια oil free και fragrance free σύνθεση και βάλε το προϊόν στην τσάντα σου ώστε να το έχεις πάντα μαζί σου. Ανακίνησε καλά την συσκευασία, βάλε το προϊόν σε μια μικρή απόσταση από το πρόσωπο και ψέκασε. Τόσο απλό! 

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πρωτομάρτυς Στέφανος

xristiana

Η 2η Γιορτή Ποδοσφαίρου Έρχεται

xristiana

To μυστικό για τα πιο ενυδατωμένα χείλη έρχεται από τον οδοντίατρο

xristiana