ΚεντρικήΟμορφιά

Τα καλύτερα χρώματα κραγιόν για να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού!

24/6/2023

Είστε σχεδόν έτοιμες για ένα πολλά υποσχόμενο πρώτο ραντεβού. Το μόνο που λείπει είναι αυτή η τέλεια απόχρωση κραγιόν για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορείτε να αποφασίσετε για το χρώμα.

Είναι το κόκκινο πολύ έντονο; Είναι πολύ αδιάφορο το ουδέτερο κραγιόν σας; Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων και οι make up artists λένε ότι είναι τα δύο είναι υπέροχα – εξαρτάται μόνο από το τι θέλετε. Ποια είναι τελικά τα καλύτερα χρώματα κραγιόν για να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού, είτε θέλετε να φαίνεστε αστραφτερή, παιχνιδιάρικη ή κάτι ενδιάμεσο.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Αναζητήστε το χρώμα του κραγιόν που θα σας κάνει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και που ταιριάζει με τη διάθεση και το είδος του ραντεβού που έχετε…

Τα καλύτερα χρώματα κραγιόν για ένα πρώτο ραντεβού

1. Έντονο κόκκινο

Από το εμβληματικό κόκκινο της Μέριλιν Μονρόε μέχρι το χαρακτηριστικό χαμόγελο της Τέιλορ Σουίφτ, ένα κόκκινο χείλος σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

«Το κόκκινο κραγιόν… συμβολίζει μια δυνατή γυναίκα που δεν φοβάται να επιβεβαιώσει τη θηλυκότητά της», εξηγούν οι ειδικοί σχέσεων. Ένα τολμηρό κόκκινο χείλος ήταν σύμβολο του κινήματος της σουφραζέτας του 1900 και της επιλογής του κραγιόν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν οι γυναίκες ανέλαβαν τη δουλειά των ανδρών που βρίσκονταν στον πόλεμο, επισημαίνουν.

Όταν σκέφτεστε την αισθητική έλξη, το κόκκινο κραγιόν «αυξάνει την αντίθεση του προσώπου μεταξύ των χαρακτηριστικών και του δέρματός σας, σας κάνει να λάμπετε και να φαίνεστε πιο ζωηρές και ζωντανές».

Αυτό υποστηρίζεται από μια μελέτη του International Journal of Psychological του 2012, η οποία υποστήριξε ότι τα κόκκινα χείλη είναι παγκοσμίως ελκυστικά για τους άνδρες. Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που ήδη θεωρούνταν ελκυστικές θεωρούνταν ακόμη πιο ελκυστικές όταν φορούσαν αυτό το κλασικό χρώμα.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν, ωστόσο, είναι ότι το ραντεβού σας μπορεί να διστάζει να σας φιλήσει!  Μερικές φορές οι άντρες ανησυχούν ότι θα σας μουτζουρώσουν ή θα μουτζουρωθούν οι ίδιοι, πράγμα που τους φοβίζει. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε την πρώτη κίνηση, δίνοντας εσείς το πράσινο φως για ένα φιλί!

2. Ουδέτερες αποχρώσεις

Εάν το κόκκινο κραγιόν σάς φαίνεται πολύ τολμηρό στο πρώτο ραντεβού, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε ένα διακριτικό nude κραγιόν ή ένα καθαρό gloss.

Οι ειδικοί λένε ότι ένα γυμνό χείλος αναδίδει μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και μπορεί να σας βοηθήσει να φαίνεστε με μεγαλύτερη δυναμική. Και δεδομένου ότι είναι μια φυσική εμφάνιση, μπορεί να σας κάνει να είστε πιο προσιτές στο ραντεβού σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της απόχρωσης είναι ότι μπορεί να κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα. Οι ουδέτερες αποχρώσεις μπορεί να κυμαίνονται από ανοιχτόχρωμες έως σκούρες και είναι σημαντικό να βρείτε αυτή που συμπληρώνει τον τόνο του δέρματός σας.

3. Απαλό ροζ

Αν νιώθετε ερωτευμένες και τολμηρές σε αυτό το πρώτο ραντεβού, το ροζ είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το ροζ κραγιόν μπορεί να σας δώσει μια «νεανική, ενεργητική εμφάνιση» και μιλάει για την παιχνιδιάρικη πλευρά σας.

Είναι ένα χρώμα που συνδέεται με τη θηλυκότητα και συμπληρώνει πολλούς τόνους δέρματος. Παρέχει ένα απαλό αποτέλεσμα που μπορεί να είναι ψυχολογικά ηρεμιστικό και ελκυστικό.

Όσο για το ποια συγκεκριμένη απόχρωση του ροζ πρέπει να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού, οι ειδικοί των σχέσεων λένε ότι μια απαλή ροζ απόχρωση είναι κολακευτική και ρομαντική.

Είναι ένα διακριτικό αλλά έτοιμο για… φλερτ χρώμα που μπορεί να κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα, πιο ελκυστικά και προσθέτει χρώμα χωρίς να είναι υπερβολικό.

4. Καφέ της σοκολάτας

Όταν η Kylie Jenner λάνσαρε το lip kit της με τρεις καφέ αποχρώσεις, εξαντλήθηκε σε λίγα λεπτά. Καθόλου τυχαίο, γιατί αυτό το χρώμα είναι λεπτό, αλλά παίζει και με την ιδέα της επιθυμίας.

Οι ειδικοί προτείνουν ένα καφέ της σοκολάτας για μια εκλεπτυσμένη και λαμπερή εμφάνιση. Είναι ένα τολμηρό και έντονο χρώμα που μπορεί να προσθέσει μια πινελιά δραματικότητας στην εμφάνισή σας, καθιστώντας το ιδανικό για μια βραδινή έξοδο ή μια ειδική περίσταση.

Εάν αισθάνεστε ότι το καφέ κραγιόν σας είναι λίγο υπερβολικό, μπορείτε να το περάσετε από πάνω με ένα γυμνό ροζ κραγιόν ή γυαλιστερό για μια «μοναδική ανανέωση».

5. Μπορντό ή σκούρο μοβ

Το κραγιόν στις αποχρώσεις των μούρων συνδυάζει τις παιχνιδιάρικες, ερωτικές δονήσεις του ροζ με την τόλμη του κόκκινου.

Είναι ένα εντυπωσιακό χρώμα που μπορεί να δημιουργήσει μια υπαινικτική και μυστηριώδη εμφάνιση. Επίσης, όπως λένε οι ειδικοί των σχέσεων θα στείλει το μήνυμα στο πρώτο ραντεβού ότι έχετε αυτοπεποίθηση και δύναμη, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να διασκεδάσετε.

Με βάση τον τόνο του δέρματός σας, βρείτε μια συμπληρωματική απόχρωση μούρων που κυμαίνεται από ανοιχτό έως σκούρο.

Εξακολουθείτε να σκέφτεστε τι χρώμα κραγιόν να φορέσετε στο πρώτο σας ραντεβού; Μην ανησυχείτε! Το πιο σημαντικό θέμα είναι να επιλέξετε μια απόχρωση κραγιόν που σας κάνει να νιώθετε σιγουριά για την εμφάνισή σας, η οποία θα μεταφραστεί στο πώς εκφραστείτε κατά τη διάρκεια του ραντεβού.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

10 τροφές που ενισχύουν την όραση (video)

xristiana

Νένα Χρονοπούλου: Τον Δεκέμβριο παρουσιάζει το βιβλίο «Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω»

xristiana

Πασχαλινή Γιορτή Για Τα Παιδιά Της ΕΛΕΠΑΠ Με Πολλές Εκπλήξεις Στη Θεσσαλονίκη

xristiana