ΚεντρικήΟμορφιά

Το smokey μακιγιάζ στις αποχρώσεις του ωκεανού

24/6/2023

Λατρεύετε το smokey μακιγιάζ αλλά το γκρι και το µαύρο σας φαίνονται ιδιαίτερα… χειμωνιάτικα; Σας έχουμε πολύ ωραία νέα! Το νέο smokey μακιγιάζ είναι μπλε που θυμίζει την απόχρωση του ωκεανού! Η τάση και συμβουλές για να την εφαρμόσετε με επιτυχία!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το ωραίο με το µακιγιάζ είναι ότι με μερικά απλά κόλπα και τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να μας ανεβάσει την διάθεση και να αλλάξει την εμφάνισή μας. Και το συναρπαστικό ότι μας αφήνει ελεύθερες να εξερευνήσουμε τις επιθυμίες μας και τις πολλαπλές όψεις της προσωπικότητάς μας! Είναι πραγµατικά ο ευκολότερος τρόπος αυτο-έκφρασης.

To νέο smokey μακιγιάζ για την άνοιξη του 2020!

Ποια είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ

Tο κλασικά smokey για τη φετινή σεζόν έχει πάρει τις αποχρώσεις του µπλε που θυµίζουν τα σκούρα μπλε νερά των ωκεανών ή το βαθύ του ουρανού το καλοκαιρινό σούρουπο.

Οι σκούροι τόνοι, όπως είναι το μπλε του κοβαλτίου ή το σχεδόν ιώδες, εντυπωσιάζουν και προσθέτουν µια πιο pop διάσταση στο βλέµµα μας,  ενώ µπορείτε να υιοθετήσετε την τάση τόσο κατά τη διάρκεια της ηµέρας όσο και τη νύχτα.

To νέο smokey μακιγιάζ για την άνοιξη του 2020!
Πώς να το κάνετε:
  • Για να κάνετε τις σκιές να φαίνονται πλουσιότερες και φωτεινότερες, πρέπει πρώτα να εφαρμόσετε ένα ελαφρύ κονσίλερ γύρω από τα μάτια.
  • Προτιμήστε σκιές με κρεμώδη υφή σε αποχρώσεις ανοιχτού γαλάζιου και σκούρου μπλε. Μία άλλη εξαιρετικά βολική ιδέα είναι να διαλέξετε χοντρά μολύβια που μπορείτε να εφαρμόσετε σε όλο σου το μάτι σαν σκιά.
  • Αν πάλι θέλετε ένα μυστηριώδες βλέμμα, στραφείτε σε προϊόντα σε μορφή πούδρας.
  • Προτιμήστε επίσης άι-λάινερ σε σκούρο μπλε που θα τραβήξετε σε όλο το μήκος του ματιού, ενώ για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα συμπληρώστε με μπλε μάσκαρα (είτε ανοιχτόχρωμη είτε πιο σκούρα).
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε το μπλε smokey σε συνδυασμό δύο λαμπερών σκιών -σκούρο μπλε με σκούρο ροζ ή σκούρο πορτοκαλί.
  • Και μην ξεχνάτε ότι τα χείλη και το ρουζ πρέπει να είναι σε ουδέτερες ή πολύ απαλές ροζ αποχρώσεις.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.co

Related posts

Έκθεση σε μόλυβδο: Οι επιπτώσεις στον εγκέφαλο

xristiana

Η Πολιορκία της Κωνσταντινούπολης (626)

xristiana

Εκδήλωση ανάγνωσης

xristiana