News ΑΜΕΑΚεντρική

1o Festival Χαράς by kentroameasotir

24/6/2023

Το Κέντρο Α.ΜΕ.Α «Ο ΣΩΤΗΡ» διοργανώνει το 1ο Festival Χαράς by kentroameasotir που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 στις 18:30
στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Α.με.Α Ο ΣΩΤΗΡ στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Το 1ο Festival Χαράς είναι αφιερωμένο φέτος στο χορό! Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ομάδα της χοροθεραπείας με υπεύθυνη την κ. Νατάσα Δαμάσκου, ψυχολόγο και χοροθεραπεύτρια του Κέντρου Α.με.Α “Ο ΣΩΤΗΡ” και την ομάδα παραδοσιακών χορών με υπεύθυνη την κ. Ρένα Δουδούγκαλα, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και χοροδιδάσκαλο του Κέντρου Α.με.Α “Ο ΣΩΤΗΡ”.
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι για όλους με τον Πέτρο Παπαεμμανουήλ στο τραγούδι, τον οποίο θα συνοδεύσουν ο Άκης Παπαεμμανουήλ στο βιολί, ο Κωνσταντίνος Σακαρίδης στο κλαρίνο, η Όλγα Αλεξίου στα κρουστά και ο Απόστολος Πούπαλος στο λαούτο.

Οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι του Φορέα έχουν οργανώσει καλλιτεχνικές δραστηριότητες καθώς και περιβαλλοντικές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους.
Θα διατίθενται κεράσματα και γλυκίσματα φτιαγμένα με μεράκι από τους ωφελούμενους του Φορέα μας. Επιπλέον, θα μπορείτε να προμηθευτείτε hot dogs και σουβλάκια καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ORAMA by kentroameasotir θα είναι εκεί με τη νέα καλοκαιρινή σειρά προϊόντων που είναι ιδανικά για το σπίτι ή το γραφείο σας , φτιαγμένα από τα εργαζόμενα άτομα με αναπηρία στα εργαστήρια του καταστήματος!

Το Κέντρο Α.με.Α «Ο ΣΩΤΗΡ», σήμερα, εξυπηρετεί και εκπαιδεύει σε καθημερινή βάση περισσότερα από 250 άτομα με αναπηρία και συγκεκριμένα, με νοητική υστέρηση, σύνδρομο Down, αυτισμό και άλλες νοητικές αναπηρίες, διατηρώντας Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Α.με.Α, Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας και Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στη Θεσσαλονίκη και στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

ια περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 2310 – 820655, Email: info@kentroameasotir.gr, www.kentroameasotir.gr

Τοποθεσία Κέντρου Α.με.Α Ο ΣΩΤΗΡ στη Νέα Καλλικράτεια:
https://www.google.com/maps?q=40.3265278,23.0682222&hl=en-GB&gl=gr&entry=gps&lucs=,47071704&g_ep=CAISBjYuNzAuMRgAINeCAyoJLDQ3MDcxNzA0QgJHUg%3D%3D&g_st=ifm

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 31/3

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana