ΚεντρικήΚοινωνικά

Ομιλία με θέμα «Εφηβεία & Εξαρτήσεις»

27/3/2023

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λ.Τ. Αμοργού διοργανώνει σε συνεργασία με το Γυμνάσιο-Λύκειο- ΕΠΑΛ Αμοργού και το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» μια ομιλία – συζήτηση για γονείς με θέμα «Εφηβεία και Εξαρτήσεις» την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  του Γυμνασίου-Λυκείου Αμοργού .

Την συζήτηση θα συντονίζει η Κουνδουράκη Κλειώ, ψυχολόγος – στέλεχος πρόληψης σε συνεργασία με την Ψεύτη Έφη, ψυχολόγο του ΕΠΑΛ Αμοργού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της παρέμβασης ευαισθητοποίησης στην πρόληψη των εξαρτήσεων, που υλοποιείται φέτος στους μαθητές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και είναι ανοικτή κυρίως σε γονείς εφήβων, αλλά και σε όποιον γονέα ενδιαφέρεται.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Πώς θα προστατεύσεις το δέρμα σου τις ημέρες του καύσωνα

xristiana

Κορωνοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 119 νεκρούς – 19.731 κρούσματα – 576 σε ΜΕΘ

xristiana

Θεσσαλονίκη: Η “1η Νύχτα Των Αστεριών” Έρχεται Στον Τρίλοφο

xristiana